Breaking News
07 Ιουλίου 2020

Συνεχίζεται και την Τρίτη η αστάθεια στη χώρα μας με αρκετές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα ιδιαίτερα στη δυτική και τη νότια χώρα.

Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι ισχυρά με πιθανές χαλαζοπτώσεις. Πάντως οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα είναι κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Ουσιαστική βελτίωση του καιρού περιμένουμε από την Τετάρτη με επικράτηση ισχυρού μελτεμιού στο Αιγαίο, αρκετή ηλιοφάνεια και καλές θερμοκρασίες για την εποχή.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 14 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρες νεφώσεις με παροδικές βροχές ή καταιγίδα και το θερμόμετρο από 20 έως 32 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 15 έως 33 βαθμούς.

Στην Πάτρα, πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανές βροχές ή καταιγίδα.

Στην Πελοπόννησο, άστατος καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 15 έως 31 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, μικρή πιθανότητα βροχής και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη. Οι άνεμοι δυτικοί έως 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 21 έως 30 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 23 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, άστατος καιρός με πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 16 έως 32 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδικές νεφώσεις με τοπικές μπόρες. Άνεμοι βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics