Breaking News
24 Αυγούστου 2020

Με καλές καιρικές συνθήκες και πλήρως καλοκαιρινό καιρό ξεκινά η νέα εβδομάδα.

Έτσι, η θερμοκρασία θα παραμείνει ανεβασμένη κυρίως στις ηπειρωτικές περιοχές και το μελτέμι στο Αιγαίο θα φτάνει τα 6 μποφόρ. Η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει και οι όποιες βροχές θα είναι ελάχιστες και μεμονωμένες. Την Τρίτη το μελτέμι στο Αιγαίο θα εξασθενήσει λίγο και οι μπόρες στη Μακεδονία θα είναι περισσότερες. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας περιμένουμε την Τετάρτη.

Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια με πιθανές απογευματινές βροχές στα ορεινά της Μακεδονίας. Η θερμοκρασία από 16 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγες μόνο πρόσκαιρες νεφώσεις και το θερμόμετρο από 22 έως 33 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια με πιθανές απογευματινές βροχές στα ορεινά της Ηπείρου. Η θερμοκρασία από 17 έως 37 βαθμούς.

Στην Πάτρα, γενικά ηλιοφάνεια.

Στην Πελοπόννησο, λίγες νεφώσεις στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 17 έως 37 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αίθριος καιρός και η θερμοκρασία έως 33 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 21 έως 33 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 19 έως 36 βαθμούς.

Στην Αττική, αίθριος καιρός. Άνεμοι βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics