Breaking News
29 Φεβρουαρίου 2016

 

Η διαμαρτυρία του Φαν Γκάαλ απλά «δεν υπάρχει»

Τρομερές ήταν οι αντιδράσεις του Λουίς Φαν Γκάαλ κατά τη διάρκεια του ντέρμπί με την Άρσεναλ. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε κάποια στιγμή πήγε στον 4ο διαιτητή και για να του δείξει πόσο εύκολα έπεφταν κάτω οι παίκτες των «κανονιέρηδων» ζητώντας φάουλ, έπεσε και ο ίδιος!

Βέβαια μετά το τέλος της αναμέτρησης ζήτησε συγγνώμη για την αντίδρασή του. «Υπήρξα υπερβολικός και δεν ήταν καλό ούτε για τον διαιτητή, ούτε για τον βοηθό, ούτε για τον 4ο. Συνήθως κάθομαι στον πάγκο και μάλιστα δέχομαι πολλή κριτική γι΄αυτό. ‘Εχω ήδη απολογηθεί στον διαιτητή και στον βοηθό», είπε ο Ολλανδός που είδε την ομάδα του να παίρνει τη νίκη με 3-2.

Δείτε πως πέφτει:

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics