Breaking News
03 Μαρτίου 2016

Τα νέα καμώματα της εγκληματικής που προκάλεσαν το μπάχαλο της Τούμπας φαίνεται πως θα οδηγήσουν σε άμεσες αποφάσεις την κυβέρνηση καθώς ήδη ο Κοντονής πάει στον Τσίπρα προτείνοντας διακοπή του πρωταθλήματος! Κι έπονται κι άλλες αντιδράσεις...


Στις 13.00 είναι προγραμματισμένο το υπουργικό συμβούλιο με τον Σταύρο Κοντονή να αναμένεται να εισηγηθεί στον Αλέξη Τσίπρα να διακοπεί το πρωτάθλημα.


Ο Υφυπουργός Αθλητισμού μετά τα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ στην Τούμπα θεωρεί πως είναι πολύ πιθανό τις επόμενες αγωνιστικές η κατάσταση να ξεφύγει και να υπάρξουν θύματα, για αυτό το λόγο στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να πει στον Πρωθυπουργό να μπει λουκέτο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το SDNA σας ενημέρωσε τα ξημερώματα πως η Πέμπτη θα είναι κρίσιμη ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς οι αποφάσεις που θα παρθούν δεν θα έχουν προηγούμενο.

Το θέμα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι εκτός ατζέντας, αλλά θα τεθεί από τον Κοντονή στον Τσίπρα με τον Ελληνα Πρωθυπουργό να παίρνει την απόφαση.

Πάντως, ακόμα και αν δεν υπάρξει οριστική απόφαση για λουκέτο στη Super League, τότε είναι πάρα πολύ πιθανό να γίνει σύσκεψη μεταξύ όλων των παραγόντων, ΕΠΟ, Super League, ΠΑΕ, Κυβέρνησης αλλά και UEFA - FIFA!

πηγή :sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics