Breaking News
05 Μαρτίου 2016

 

 

 

Ακολούθησε έντονος διάλογος και τσαμπουκάς ΚΑΙ μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ έπρεπε να μπουν ανάμεσά τους συμπαίκτες τους για να μην έχουμε χειρότερα… 

 

Πάντως, αργότερα, ο Ναϊνγκολάν πόσταρε φωτογραφία του στο Twitter μαζί με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, γράφοντας: «Μεγάλη νίκη. Όλα εντάξει με τον Μανωλά»! 

Δήλωσε, δε, στο Premium Sport: «Δυστυχώς σε μία ομάδα συμβαίνουν αυτά τα μικροπράγματα. Πήρα μία ανόητη κίτρινη κάρτα, αλλά δεν έκανα τίποτα και θεώρησα πως η απόφαση του διαιτητή ήταν πολύ αυστηρή. 

Ο Μανωλάς μου είπε πως ήμουν ανόητος, αλλά το ήξερα ήδη αυτό. Το ξεκαθαρίσαμε άμεσα, όλα είναι καλά, δεν υπάρχει τίποτα το σοβαρό για να συζητήσουμε». 

sport24.gr

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics