Breaking News
06 Μαρτίου 2016

Η διαμάχη ανάμεσα Herb Kelleher και τον Kurt Herwald για το σλόγκαν των αεροπορικών τους εταιρειών λύθηκε με έναν ιδιαίτερα απρόσμενο τρόπο. Οι δύο άντρες επέλεξαν να αποφύγουν τη νομική οδό και να λύσουν τη διαφορά με μπραντ ντε φερ!

Ήταν πίσω στο 1992 που η εταιρεία Southwest άρχισε να χρησιμοποιεί το σλόγκαν "Just Plane Smart", με την Stevens Aviation, που χρησιμοποιούσε το σλόγκαν "Plane Smart", να ενημερώνει την εταιρεία πως πήρε το σήμα κατατεθέν της. Οι δύο πρόεδροι συμφώνησαν να λύσουν τη διαφορά με ένα μπραντ ντε φερ.

 

Θα κέρδιζε όποιος έπαιρνε δύο γύρους. Ο χαμένος θα έπρεπε να κάνει φιλανθρωπία 5.000 δολαρίων όπου θα επέλεγε ο νικητής και φυσικά θα έχανε το εμπορικό σήμα. Είχε βγει τότε ακόμα και βίντεο που έδειχνε την "εκπαίδευση" των CEOs για τον μεγάλο αγώνα.


Χαμένος ήταν τελικά ο Herb Kelleher, με την εταιρεία Stevens Aviation να κερδίζει τα δικαιώματα χρήσης του σλόγκαν. Ωστόσο ο Kurt Herwald άφησε τη Southwest Airlines να χρησιμοποιεί το σλόγκαν "Just Plane Smart". Έτσι και οι δύο εταιρείες χρησιμοποίησαν το εμπορικό σήμα και έδωσαν 15.000 δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

pronews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics