Breaking News
09 Μαρτίου 2016

Ένα από καλύτερα ζευγάρια στη salsa στον κόσμο οι κρητικοί Γιάννης Τσιμπιδης και Σοφία Σπυροπούλου.

 

Απόλαυστε του δύο υπέροχους χορευτές SALSA NY John Tsimbidis & Sofia Spiropoulou από την εκπομπή του ΤVCRETA Tie Break.

 

Είναι νέοι, ωραίοι, κρητικοί και ένα από τα καλύτερα ζευγάρια στη salsa παγκοσμίως! Ο λόγος για το Γιάννη Τσιμπίδη και τη Σοφία Σπυροπούλου.

Ο Γιάννης και η Σοφία, είναι δύο νέα παιδιά που έκαναν την αγάπη τους για το χορό επάγγελμα. Και όταν κάποιος αγαπά τη δουλειά του μεγαλουργεί και διακρίνεται. 

Από τον περασμένο Δεκέμβριο οι δύο αυτοί χορευτές, με καταγωγή από Ρέθυμνο και Χανιά αντίστοιχα, κατέκτησαν την 12η θέση στο  World Latin Dance Cup (Παγκοσμίου Κυπέλλου Λάτιν Χορών) ανάμεσα σε 25 ζευγάρια, γεγονός που τους κατέστησε στα καλύτερα ζευγάρια παγκοσμίως. 

Η αρχή για την κορυφή είχε γίνει το Μάιο του 2015 στην Ερέτρια, όπου πραγματοποιήθηκαν τα προκριματικά του World Latin Dance Cup. Να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός αυτός γίνεται στην Ελλάδα τα τελευταία 4 χρόνια και έχει προσελκύσει χορευτές διεθνούς φήμης καθώς προσφέρει στα 3 πρώτα ζευγάρια απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά του World Latin Dance Cup και δη στα 25 καλύτερα παγκοσμίως.

Αυτή τη φορά συμμετείχε και ένα ζευγάρι από την Κρήτη στην κατηγορία Salsa on2 Couple Pro, ο Γιάννης και η Σοφία, οι οποίοι απέσπασαν την 3η θέση στην Ερέτρια διαγωνιζόμενοι απέναντι σε ζευγάρια, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, όπως Μεξικό, Ιταλία, Κύπρος κ.α.

Η συγκεκριμένη διάκριση τους έδωσε τη δυνατότητα να διαγωνιστούν τον περασμένο Δεκέμβρη στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έλαβε χώρα στο Miami των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, στον οποίο και κατέκτησαν την 12η  θέση.

Απολαύστε τους στο παρακάτω βίντεο: 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics