Breaking News
29 Μαΐου 2016

 

Ο Λιούις Χάμιλτον κόντρα σε όλες τις προβλέψεις κατάφερε να εκμεταλλευτεί την γκάφα της Red Bull και να φύγει θριαμβευτής από το Γκραν Πρι του Μονακό. Έβδομος ο Ρόζμπεργκ, εντυπωσιακός και πάλι ο Φερστάπεν πριν βγει εκτός.

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes πήρε την 44η νίκη της καριέρας του και μόλις πρώτη φετινή. Ο Χάμιλτον είδε τον συμπαίκτη του και πρωτοπόρο στη βαθμολογία Ρόζμπεργκ να μένει έβδομος ενώ άντεξε την πίεση μέχρι τέλους του Ρικιάρντο αφού πρώτα εκμεταλλεύτηκε λάθος του polemanστο πιτ στοπ.

AdTech Ad

Ο Αυστραλός κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ο Σέρχιο Πέρες έκανε τη μεγάλη έκπληξη ως τρίτος με Force India, ενώ ο Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari ήταν τέταρτος και ο Φερνάντο Αλόνσο με McLaren πέμπτος. Πλέον η διαφορά του Χάμιλτον από τον Ρόσμπεργκ έχει μειωθεί στους 24 βαθμούς και το πρωτάθλημα αποκτά νέο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά η κατάταξη:

f1

f2

onsports.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics