Breaking News
10 Ιουνίου 2016

10/06/2016
Ταύρος
Έντονα ξεκινά η μέρα με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης, γι' αυτό το πρωί προσέξτε το άγχος, τον εκνευρισμό και τις συγκρούσεις. Αποφύγετε εγωισμούς και ξεροκεφαλιά. Ωστόσο σταδιακά απ' το μεσημέρι θα βελτιωθεί το κλίμα και η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο ανέμελη, ενώ θα έχετε και την ευκαιρία να βγείτε και να διασκεδάσετε.


Δίδυμοι
10/06/2016
Δίδυμοι
Το πρωί προσέξτε τις εντάσεις στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, μην βιάζεστε και ας έχετε υπομονή, γιατί οι δύσκολες όψεις της Σελήνης προκαλούν εκνευρισμό. Πιο ήρεμο θα γίνει το κλίμα σταδιακά απ' το μεσημέρι, ενώ για την υπόλοιπη μέρα είναι περισσότερο πιθανό να έχετε την ανάγκη να κάτσετε σπίτι και να χαλαρώσετε.
Καρκίνος
10/06/2016
Καρκίνος
Με ανταγωνισμούς και άγχη ίσως ξεκινήσει η σημερινή μέρα, λόγω των δύσκολων όψεων της Σελήνης, ενώ μπορεί να ταλαιπωρηθείτε σε θέματα οικονομικά, σε πληρωμές, αγοραπωλησίες κλπ. Απ' το μεσημέρι σταδιακά θα μεταβληθεί το κλίμα και η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο άνετη κι επικοινωνιακή, με ευκαιρίες για βόλτες και συναντήσεις.


Λέων
10/06/2016
Λέων
Η Σελήνη που διατρέχει το ζώδιό σας μέχρι το μεσημέρι, θα σχηματίζει δύσκολες όψεις, οι οποίες προκαλούν άγχη κι εντάσεις, γι' αυτό ας έχετε υπομονή και προσέξτε βιασύνες κι εγωισμό. Κατόπιν σταδιακά θα ηρεμήσει το κλίμα, ενώ για την υπόλοιπη μέρα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το καλό φαγητό, τη μουσική, τις αισθήσεις.

Παρθένος
10/06/2016
Παρθένος
Ίσως ξεκινά με αγχώδη τρόπο η μέρα, με τον ύπνο σας πιθανόν να ταράζεται το πρωί, λόγω των δύσκολων όψεων της Σελήνης. Μέχρι το μεσημέρι θα κλείσετε κάποια θέματα ή κύκλους. Κατόπιν η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας και θα ανεβάσει τον δυναμισμό, την αυτοπεποίθηση και την ανάγκη σας για δράση και πρωτοβουλίες.

Ζυγός
2310/06/2016
Ζυγός
Τις πρωινές ώρες οι δύσκολες όψεις της Σελήνης προκαλούν κάποιες εντάσεις με το περιβάλλον σας, με φίλους και γνωστούς, ενώ μπορεί να υπάρξουν και οικονομικά άγχη ή ταλαιπωρίες. Απ' το μεσημέρι σταδιακά θα μεταβληθεί το κλίμα, ενώ την υπόλοιπη μέρα είναι πιθανό να έχετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε από φασαρίες και να χαλαρώσετε.


Σκορπιός
10/06/2016
Σκορπιός
Προσέξτε τις εντάσεις το πρωί, γιατί οι δύσκολες όψεις της Σελήνης ανοίγουν τη μέρα με εύφλεκτο τρόπο και με εριστικότητα ή εγωισμούς. Αποφύγετε βιασύνες. Πιθανοί ανταγωνισμοί με άτομα εξουσίας. Απ' το μεσημέρι όμως θα μεταβληθεί το κλίμα σταδιακά, και την υπόλοιπη μέρα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς.


Τοξότης
10/06/2016
Τοξότης
Λόγω των δύσκολων όψεων της Σελήνης το πρωί, μπορεί να παρουσιαστούν εντάσεις και ταλαιπωρίες, κυρίως σε θέματα εκπαίδευσης/σπουδών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό, ενώ γενικά είναι λίγο εχθρικό το κλίμα. Όμως απ' το μεσημέρι σταδιακά θα αλλάξει το σκηνικό, ενώ την υπόλοιπη μέρα θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά ή με υποχρεώσεις.


Αιγόκερως
10/06/2016
Αιγόκερως
Πιθανόν το πρωί να υπάρξουν κάποιες ταλαιπωρίες σε οικονομικές συναλλαγές, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τους ανταγωνισμούς και τα παρασκήνια. Το κλίμα θα βελτιωθεί σταδιακά απ' το μεσημέρι που θα αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, και η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο άνετη, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για εκδρομές, διάβασμα και συγγραφή.
Υδροχόος
10/06/2016
Υδροχόος
Με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης ξεκινά έντονα η μέρα, ενώ μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει να προσέξετε τις συγκρούσεις, τον εκνευρισμό, τον εγωισμό και τις βιασύνες. Σταδιακά θα βελτιωθεί το κλίμα, ενώ η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο εσωστρεφής. Ερωτική αναμένεται η σημερινή βραδιά, με βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφό σας.
Ιχθύες
10/06/2016
Ιχθύες
Παραγωγικά ξεκινά η μέρα, όχι όμως χωρίς εντάσεις κι εκνευρισμό, λόγω των δύσκολων όψεων της Σελήνης, ενώ μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει να προσέξετε τις συγκρούσεις στο χώρο δουλειάς και τις ταλαιπωρίες στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο ευχάριστη και κοινωνική, με έμφαση στις σχέσεις.
Κριός
10/06/2016
Κριός
Ξεκινά με ορισμένες εντάσεις η μέρα, και το πρωί θα πρέπει να προσέξετε τις διαφωνίες στα ερωτικά, κάποιους οικονομικούς ανταγωνισμούς ή ταλαιπωρίες και άγχη. Μετά το μεσημέρι σταδιακά θα γίνει πιο ήπιο το κλίμα, ενώ η υπόλοιπη μέρα θα είναι παραγωγική και θα ασχοληθείτε επίσης με την τακτοποίηση και το νοικοκυριό.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics