Breaking News
17 Ιουνίου 2016
 
Είναι ο Τοτός στο σχολείο και η δασκάλα τους έχει βάλει θέμα έκθεσης για τα βουνά. 
Γράφει ο Τοτός : είχαμε πάει με το μπαμπά μου και τη μαμά μου σε ένα μεγάλο βουνό και ο μπαμπάς μου εξηγούσε για τα βουνά αλλά ξαφνικά έπιασε μια δυνατή βροχή και μπήκαμε σε ένα στάβλο να προφυλακτούμε, εκεί ήταν ένας ταύρος, μια άσπρη αγελάδα και μια μαύρη αγελάδα, και ο ταύρος... γ@μ@ύσε την μαύρη αγελάδα.
Η δασκάλα τον φωνάζει στην έδρα και του λέει : Τοτέ πολύ ωραία η έκθεση σου αλλά σε παρακαλώ πολυ να μην ξαναχρησιμοποιήσεις την λέξη "γ@μ@ύσε", μπορείς να πείς ότι....τις επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη και εμείς θα καταλάβουμε. Εντάξει κυρία λέει ο Τοτός.
Την άλλη μέρα έκθεση για τα ποτάμια, Τοτός : είχαμε πάει με τους  γονείς μου σε ένα μεγάλο ποτάμι αλλά έπιασε μια βροχή και μπήκαμε σε ένα στάβλο όπου ήταν ένας ταύρος, μια άσπρη αγελάδα και μια μαύρη αγελάδα και ο ταύρος Γ@Μ@ΥΣΕ την μαύρη αγελάδα.
ΤΟΤΕ ΝΤΡΟΠΗ!!! η δασκάλα, δε σου είπα να γράφεις ότι τηςεπιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη? εεεε??, ΟΚ κυρία συγνώμη λέει ο Τοτός.
Την άλλη μέρα έκθεση για τις πεδιάδες. 
Τοτός :Είχαμε πάει σε μια μεγάλη πεδιάδα, ωραία και καταπράσινη αλλά έπιασε μια δυνατή βροχή και μπαίνουμε σε έναν στάβλο όπου ήταν 
ένας ταύρος
μια άσπρη αγελάδα και
μια μαύρη αγελάδα
και ο ταύρος επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη στην μαύρη αγελάδα...
Γ@Μ@ΥΣΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ!!! 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics