Breaking News
17 Ιουνίου 2016

17/06/2016
Ταύρος
Αλλάζει ζώδιο σήμερα η Αφροδίτη και θα ευεργετήσει τον επικοινωνιακό σας τομέα, όπου μέχρι τις 12/7 θα κάνει τον τρόπο που μιλάτε και γράφετε πιο ήπιο κι ελκυστικό, ενώ θα φέρει και περισσότερη ειρήνη στο νου σας. Μια περίοδος με όμορφες βόλτες και ταξιδάκια, και με ωραίες γνωριμίες και συναντήσεις. Βελτίωση στις συγγενικές σχέσεις.

a
Δίδυμοι
17/06/2016
Δίδυμοι
Φεύγει η γλυκιά Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας, αφού πρώτα απ' τις 24/5 ομόρφυνε τη ζωή, τις σχέσεις και την εμφάνισή σας. Τώρα θα ευεργετήσει τα οικονομικά σας, όπου μέχρι τις 12/7 αναμένεται βελτίωση στα έσοδα, ενώ θα κάνετε και πολύ ωραίες αγορές. Επίσης θα είναι περίοδος που θα απολαύσετε τα αποκτήματά σας, τις αισθήσεις, τη φύση, την ηρεμία.
Καρκίνος
17/06/2016
Καρκίνος
Στο ζώδιό σας εισέρχεται η ευμενής Αφροδίτη, η οποία μέχρι τις 12/7 που θα κάτσει θα απογειώσει τη γοητεία και τις κατακτήσεις σας, ενώ είναι ιδανική περίοδος για να περιποιηθείτε την εμφάνισή σας, να κάνετε νέο κούρεμα, κλπ. Εποχή νέων σχέσεων και συνεργασιών. Ειρήνη, ηρεμία, γλυκύτητα, απόλαυση της ζωής. Βελτίωση οικονομική.
Λέων
17/06/2016
Λέων
Το πέρασμα της Αφροδίτης απ' τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τις 12/7, δηλώνει ότι θα είναι ένα διάστημα με απολογισμούς και κλεισίματα κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανές κρυφές ή ανεκπλήρωτες σχέσεις – προσέξτε τις αυταπάτες και τη φαντασία σας. Μια περίοδος που θα βελτιωθεί ο ύπνος σας ωστόσο. Ευνοεί την ενασχόληση με την τέχνη.
Παρθένος
17/06/2016
Παρθένος
Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης θα ευεργετήσει τον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης μέχρι τις 12/7, ένα διάστημα που θα περάσετε όμορφα με τις παρέες σας, θα υπάρχει περισσότερη αρμονία με φίλους, γνωστούς αλλά και μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Πιθανά διαδικτυακά φλερτ ή φιλίες που γίνονται έρωτες. Το μέλλον δείχνει πιο όμορφο.
Ζυγός

17/06/2016
Ζυγός
Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο σήμερα και θα ευνοήσει τον επαγγελματικό σας τομέα και το κοινωνικό σας προφίλ έως τις 12/7, ένα διάστημα με νέες συνεργασίες, με βελτίωση στις σχέσεις με άτομα εξουσίας, ενώ η δημόσια εικόνα σας θα γίνει πιο γλυκιά και αγαπητή. Ιδανική εποχή για δημόσιες σχέσεις και κοινωνικές επαφές.


Σκορπιός
17/06/2016
Σκορπιός
Θετική για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' το φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου έως τις 12/7, ένα διάστημα όπου θα έχετε αυξημένη γοητεία και κατακτήσεις, ενώ θα είναι και περίοδος με όμορφα ταξίδια και με ευκαιρίες για νέους έρωτες εκεί. Η διέλευση αυτή επίσης θα φέρει εύνοια από δασκάλους και σε θέματα νομικά.
Τοξότης
2117/06/2016
Τοξότης
Θα κάνει πιο βαθιά και ικανοποιητική την ερωτική σας ζωή η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία μέχρι τις 12/7 θα βοηθήσει τις σχέσεις σας να γίνουν πιο ουσιαστικές. Επίσης θα είναι ένα διάστημα με εύνοια οικονομική, ίσως δεχθείτε χορηγίες κι ενίσχυση από άλλους, ενώ ευνοούνται θέματα δανείων, επενδύσεων, συνεργασιών, κληρονομικών, κλπ.
Αιγόκερως
17/06/2016
Αιγόκερως
Πολύ ωραία για την κοινωνική σας ζωή και τις σχέσεις σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Καρκίνο έως τις 12/7, ένα διάστημα με περισσότερη αρμονία στους δεσμούς και τις συνεργασίες, ενώ θα έλκετε όμορφες παρουσίες κοντά σας και περισσότερες κατακτήσεις. Ιδανική εποχή για νέες σχέσεις και συνεργασίες, και για συμβιβασμούς.
Υδροχόος
17/06/2016
Υδροχόος
Βελτίωση στο χώρο δουλειάς και στις εργασιακές συνθήκες θα φέρει η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης έως τις 12/7, ενώ θα φέρει αρμονία και στις εργασιακές σχέσεις. Πιθανά και φλερτ μέσα απ' το χώρο δουλειάς. Εποχή νέων συνεργασιών. Βελτίωση και στη καθημερινότητά σας, πιο ήπιες συνθήκες. Καλυτέρευση και σε θέματα υγείας και διατροφής.


Ιχθύες
17/06/2016
Ιχθύες
Ιδιαίτερα ευνοϊκή για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Καρκίνο, η οποία μέχρι τις 12/7 θα ευνοήσει τον ερωτικό σας τομέα, θα φέρει ευκαιρίες για φλερτ και όμορφες παρουσίες στη ζωή σας. Ωραίες στιγμές διασκέδασης, χαράς, διακοπών, άνεσης, παιχνιδιού, δημιουργίας. Βελτίωση στις σχέσεις με τα παιδιά.
Κριός
17/06/2016
Κριός
Σήμερα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο, μπαίνει στον Καρκίνο, απ' όπου μέχρι τις 12/7 θα ομορφύνει και θα ειρηνέψει τον συναισθηματικό σας κόσμο, ενώ θα βελτιώσει και τις σχέσεις σας με τους δικούς σας. Η αγάπη σας θα διοχετευτεί προς το σπίτι και την οικογένεια. Ιδανική περίοδος για να διακοσμήσετε τον χώρο σας. Πιθανές σχέσεις απ' το παρελθόν.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics