Breaking News
18 Ιουνίου 2016

Το Δημοτικό γήπεδο του Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» θα φιλοξενήσει το Σάββατο (18/6, 17.00) το 1st Aegean 7’s Cup.

 
 

Οι λάτρεις του Rugby που θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δυνατές «μάχες» από τις ανδρικές ομάδες: Egaleo City Rugby, Athens Spartans και Attica Springboks.

Παράλληλα, αναμένεται να κλέψουν την παράσταση οι παιδικες ομάδες του Egaleo City Rugby και των Attica Springboks αφού είναι κοινό μυστικό ότι καθημερινά ολοένα και περισσότεροι μικροί φίλοι μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος!

Στις 16.00 έχει προγραμματιστεί και συνέντευξη Τύπου με τις τοποθετήσεις των ομάδων και μια πρώτη επαφή μαζί τους ενώ οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 17.00. Δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις σε όσους βρεθούν στο γήπεδο ενώ στις 20.30 θα πραγματοποιηθούν οι απονομές στις ομάδες!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics