Breaking News
19 Ιουνίου 2016

18/06/2016
Ταύρος
Λόγω του δύσκολου τετραγώνου Κρόνου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται τώρα για δεύτερη φορά, μια όψη μακροχρόνιας επιρροής, μπορεί αυτή την εποχή να βιώνετε τη διάψευση διάφορων προσδοκιών, ενώ φέρνει και απογοητεύσεις ή ψέματα σε φιλίες κι ερωτικά. Το μέλλον δείχνει ασαφές. Επίσης βάζει εμπόδια σε θέματα οικονομικά, δανείων, εφορίας, ασφαλειών, επενδύσεων κλπ.


Δίδυμοι
18/06/2016
Δίδυμοι
“Χτυπά” ιδιαίτερα το ζώδιό σας η πολύ απογοητευτική και μακροχρόνιας επιρροής όψη Κρόνου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται τώρα για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν τον περασμένο Νοέμβριο), η οποία αυτή την εποχή φέρνει σημαντικές διαψεύσεις, εμπόδια και χάος στη ζωή σας, κυρίως σε επαγγελματικά, σχέσεις και συνεργασίες. Διαλύονται όμως αυταπάτες και ψεύτικες ελπίδες.
Καρκίνος
18/06/2016
Καρκίνος
Μια αρκετά δύσκολη και μακροχρόνιας επιρροής όψη κορυφώνεται τώρα για δεύτερη φορά, το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, η οποία αυτή την εποχή φέρνει διάψευση ορισμένων ελπίδων – όχι όμως βάσιμων-, όπως επίσης και εμπόδια ή προβλήματα σε θέματα εργασίας και υγείας. Προσοχή σε εξαπατήσεις και μπερδέματα σε νομικά, ταξίδια ή από ξένους.
Λέων
18/06/2016
Λέων
Η μακροχρόνιας επιρροής όψη Κρόνου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται τώρα για δεύτερη φορά, φέρνει αυτή την εποχή σημαντικά εμπόδια και διαψεύσεις σε θέματα ερωτικά και οικονομικά – προσέξτε και τις εξαπατήσεις. Ειδικά οι αξίες κάποιων ανθρώπων σάς απογοητεύουν. Επίσης δυσκολίες είναι πιθανές σε θέματα των παιδιών, όπως επίσης και γύρω απ' τη δημιουργικότητα.
Παρθένος
18/06/2016
Παρθένος
Σας επηρεάζει άμεσα το πολύ δύσκολο και μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται για άλλη μια φορά (η πρώτη ήταν τον περασμένο Νοέμβριο), μια όψη που φέρνει μεγάλες απογοητεύσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, όπως επίσης και εμπόδια ή προβλήματα σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Απαραίτητη διάλυση αυταπατών. Χρειάζονται σημαντικές θυσίες.

Ζυγός
18/06/2016
Ζυγός
Για δεύτερη φορά απ' το περασμένο φθινόπωρο κορυφώνεται μια δύσκολη και μακροχρόνιας επιρροής όψη, η οποία αυτή την εποχή φέρνει σημαντικά μπερδέματα ή εξαπατήσεις κι απογοητεύσεις στα εργασιακά ή σε υγεία και διατροφή. Επίσης προκαλεί καθυστερήσεις κι εμπόδια σε επικοινωνία, επαφές, συζητήσεις αλλά και μετακινήσεις. Ίσως κάνει κάπως αρνητικό και κριτικό το νου σας.

Σκορπιός
18/06/2016
Σκορπιός
Χρειάζεται προσοχή αυτή την εποχή σε ερωτικές εξαπατήσεις και μπερδέματα, γιατί σχηματίζεται τώρα για δεύτερη φορά η δύσκολη και μακροχρόνιας επιρροής όψη Κρόνου-Ποσειδώνα, η οποία προκαλεί σημαντικές απογοητεύσεις, ενώ προσοχή χρειάζεται σε αυταπάτες και εξιδανίκευση. Διαψεύσεις και απ' τα παιδιά. Εμπόδια και καθυστερήσεις στα οικονομικά. Οι αξίες σας δοκιμάζονται.

Τοξότης
18/06/2016
Τοξότης
Το ζώδιό σας βάλλεται άμεσα απ' το δυσμενές και μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται τώρα για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν τον περασμένο Νοέμβριο), μια επιρροή που φέρνει αυτή την εποχή χάος, μπερδέματα, δυσκολία οργάνωσης αλλά και σημαντικές διαψεύσεις και διάλυση αυταπατών. Προσοχή σε ψέματα. Χρειάζονται θυσίες και υπευθυνότητα.

Αιγόκερως
18/06/2016
Αιγόκερως
Η δύσκολη και μακροχρόνιας επιρροής όψη Κρόνου-Ποσειδώνα που είχε σχηματιστεί τον περασμένο Νοέμβριο και σχηματίζεται τώρα για δεύτερη φορά, φέρνει αυτή την εποχή σημαντικές διαψεύσεις στη ζωή σας, ίσως κάποια ψέματα, αλλά και νοητικό μπέρδεμα. Είναι μια όψη διάλυσης, όχι όμως υγιών πραγμάτων. Απογοητεύσεις από συγγενείς. Παρασκήνια. Ψυχολογικές πιέσεις.

Υδροχόος
18/06/2016
Υδροχόος
Μεγάλη προσοχή χρειάζεται αυτή την εποχή σε οικονομικές εξαπατήσεις, ελπίδες, απώλειες κι αυταπάτες, λόγω της μακροχρόνιας όψης Κρόνου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται τώρα για άλλη μια φορά. Φέρνει επίσης δοκιμασίες σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες. Πιθανόν να απογοητεύεστε από ανθρώπους λόγω διαφορετικών αξιών. Καθυστερήσεις σε σχέδια. Σχεδιάστε πιο ρεαλιστικά το μέλλον.

Ιχθύες
18/06/2016
Ιχθύες
Άμεσα επηρεάζεστε από τη μακροχρόνιας επιρροής όψη Κρόνου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν τον περασμένο Νοέμβριο), η οποία αυτή την εποχή διαλύει σημαντικές αυταπάτες και φέρνει μεγάλες διαψεύσεις. Δυσκολία οργάνωσης της ζωής, αίσθημα χάους. Δοκιμασίες επαγγελματικές και κοινωνικές. Φανείτε ρεαλιστές και υπεύθυνοι. Χρειάζονται θυσίες.

Κριός
18/06/2016
Κριός
Κορυφώνεται για δεύτερη φορά το δύσκολο και μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, το οποίο αυτή την εποχή διαλύει με επίπονο τρόπο κάποιες φούσκες αυταπατών και ψεύτικων ελπίδων στη ζωή σας. Πιθανό αίσθημα ματαιότητας. Χρειάζονται θυσίες και υπηρεσία σε άλλους. Εμπόδια σε θέματα νομικά, σπουδών, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics