Breaking News
20 Ιουνίου 2016

20/06/2016
Ταύρος
Έμφαση σε θέματα οικονομικά, επενδύσεων, κληρονομικών, συντάξεων ή άλλα, φέρνει αυτή η πανσέληνος. Παράλληλα σήμερα κορυφώνονται δυο δύσκολες όψεις του Ερμή, οι οποίες αυτές τις μέρες φέρνουν καθυστερήσεις ή εμπόδια σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις ή άλλες συναλλαγές, αλλά και παραπάνω έξοδα. Προσοχή επίσης σε παρεξηγήσεις ή ψέματα με φίλους και γνωστούς.


Δίδυμοι
20/06/2016
Δίδυμοι
Κοινωνική αυτή η πανσέληνος, φέρνει γνωριμίες και δίνει γενικά έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Ο Ερμής απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα δυο δύσκολες όψεις, οι οποίες αυτές τις μέρες φέρνουν εμπόδια στην επικοινωνία, τις συναντήσεις και την εκπλήρωση κάποιων θέλω σας, ενώ προσοχή θέλουν αυταπάτες, ψέματα, θολούρα, καθυστερήσεις, αρνητικές σκέψεις.
Καρκίνος
20/06/2016
Καρκίνος
Η πανσέληνος δίνει έμφαση σε θέματα υγείας, διατροφής αλλά και εργασίας/παραγωγικότητας. Πρόβλημα είναι οι δύσκολες όψεις του Ερμή που κορυφώνονται σήμερα, οι οποίες αυτές τις μέρες φέρνουν εμπόδια στο χώρο δουλειάς και σε καθημερινά θέματα, κριτικές, παρασκήνια, σύγχυση εσωτερική, και μπερδέματα σε ταξίδια, σπουδές, νομικά. Προσοχή σε αυταπάτες και ψέματα.
Λέων
20/06/2016
Λέων
Δημιουργική κι ερωτική είναι αυτή η πανσέληνος, δίνει ευκαιρίες για φλερτ και διασκέδαση, όμως ταυτόχρονα σήμερα ο Ερμής κορυφώνει δυο δύσκολες όψεις, οι οποίες προκαλούν κάποιους περιορισμούς σε συναντήσεις, ίσως σκληρά λόγια αλλά και ψέματα ή παρεξηγήσεις. Προσοχή σε εξαπατήσεις σε θέματα οικονομικά. Προβλήματα πιθανά σε επικοινωνία και δικτύωση/ίντερνετ.
Παρθένος
20/06/2016
Παρθένος
Η επιρροή αυτής της πανσελήνου δίνει έμφαση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, ενώ εστιάζεστε και στο παρελθόν – βγαίνουν μνήμες. Σήμερα ταυτόχρονα κορυφώνονται δυο δύσκολες όψεις του Ερμή, οι οποίες προκαλούν εμπόδια στην επικοινωνία και σε συναντήσεις, ενώ μπορεί να λέγονται ψέματα ή σκληρά λόγια. Προσοχή σε αφηρημάδα, σύγχυση, απαισιόδοξες σκέψεις.

Ζυγός
20/06/2016
Ζυγός
Επικοινωνιακή αυτή η πανσέληνος, φέρνει συναντήσεις, γνωριμίες, συζητήσεις, συμφωνίες, αλλά και αρκετές μετακινήσεις και ταξιδάκια. Όμως ταυτόχρονα μπορεί να υπάρχουν κι εμπόδια στα παραπάνω, γιατί σήμερα κορυφώνονται και δυο δύσκολες όψεις του Ερμή, οι οποίες επίσης εφιστούν τη προσοχή σε μπερδέματα, ψέματα, κριτικές. Πιθανές δοκιμασίες με συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές.

Σκορπιός
20/06/2016
Σκορπιός
Στα οικονομικά σας εστιάζει αυτή η πανσέληνος, αλλά και στη συναισθηματική σας ασφάλεια. Μαζί με την επιρροή της σήμερα κορυφώνονται δυο δύσκολες όψεις του Ερμή, οι οποίες αυτές τις μέρες είναι πιθανό να προκαλούν καθυστερήσεις και μπερδέματα σε οικονομικές συναλλαγές, όπως επίσης και κάποιες παρεξηγήσεις ή ψέματα στα ερωτικά.

Τοξότης
20/06/2016
Τοξότης
Στο ζώδιό σας γίνεται αυτή η πανσέληνος, η οποία σάς ωθεί σε δράσεις, πρωτοβουλίες, αποφάσεις. Όμως ταυτόχρονα οι δύσκολες όψεις του Ερμή που κορυφώνονται και αυτές σήμερα, φέρνουν αυτές τις μέρες αρκετά επικοινωνιακά εμπόδια, καθυστερήσεις σε συναντήσεις, αλλά και αφηρημάδα, σύγχυση κι αρνητικές σκέψεις. Προσέξτε τα σκληρά λόγια και τα ψέματα.

Αιγόκερως
20/06/2016
Αιγόκερως
Καθώς η πανσέληνος γίνεται στον τελευταίο σας οίκο, φαίνεται να κλείνετε κάποια θέματα και κύκλους αυτές τις μέρες. Ανάγκη για απομόνωση και απολογισμούς. Ταυτόχρονα σήμερα κορυφώνονται δυο δύσκολες όψεις του Ερμή, οι οποίες αυτές τις μέρες προκαλούν μπερδέματα, καθυστερήσεις κι εμπόδια σε επικοινωνία, εργασία, μετακινήσεις. Προσοχή σε αυταπάτες και ψέματα.

Υδροχόος
20/06/2016
Υδροχόος
Στους φίλους κυρίως εστιάζει αυτή η πανσέληνος, αλλά και σε ομαδικές δραστηριότητες. Σχέδια για το μέλλον. Σήμερα παράλληλα κορυφώνονται δυο δύσκολες όψεις του Ερμή, οι οποίες φέρνουν καθυστερήσεις, μπερδέματα και παρεξηγήσεις, κυρίως σε συναντήσεις, ερωτικά, φιλίες, οικονομικά, σχέδια, δημιουργικά project. Προσοχή σε υποσχέσεις κι εξαπατήσεις, οικονομικές ή άλλες.

Ιχθύες
20/06/2016
Ιχθύες
Στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας ανάδειξη εστιάζει αυτή η πανσέληνος, ενώ φέρνει και κάποιες υποχρεώσεις. Σήμερα κορυφώνονται δυο δύσκολες όψεις του Ερμή, οι οποίες εφιστούν τη προσοχή σε αφηρημάδα, θολούρα, τάσεις φυγής, ενώ αυτές τις μέρες προκαλούν κι εμπόδια στην επικοινωνία αλλά και σε θέματα σπιτιού κι επαγγελματικών.


Κριός
20/06/2016
Κριός
Δεν είναι άσχημη για εσάς η πανσέληνος στον Τοξότη, αντιθέτως, φέρνει κάποια ανοίγματα και πρόοδο. Πρόβλημα όμως είναι η επικοινωνία και οι μετακινήσεις αυτές τις μέρες, με τις δυσμενείς όψεις του Ερμή που κορυφώνονται σήμερα να φέρνουν εμπόδια, χάος, μπερδέματα, ενώ παρουσιάζονται και αρνητικές σκέψεις και δοκιμασίες με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics