Breaking News
21 Ιουνίου 2016

21/06/2016
Ταύρος
Φεύγει σήμερα ο Ήλιος απ' τους Διδύμους, περνά στον Καρκίνο (θερινό ηλιοστάσιο) και ξεκινά γαιθ εσάς ένας μήνας επικοινωνιακός και ζωηρός, με πολλές μετακινήσεις, ταξιδάκια, συναντήσεις, γνωριμίες, βόλτες και κουβεντούλα. Ένα διάστημα επίσης που ο Ήλιος “φωτίζει” το νου και τις ιδέες σας. Ενασχόληση με εξετάσεις, διάβασμα, γράψιμο. Έμφαση και στις συγγενικές σχέσεις.


Δίδυμοι
 21/06/2016
Δίδυμοι
Ο Ήλιος σήμερα φεύγει απ' το ζώδιό σας, περνά στον Καρκίνο (θερινό ηλιοστάσιο), και για ένα μήνα θα δώσει έμφαση σε θέματα οικονομικά, αγορών, πωλήσεων, αλλά και σε θέματα συναισθηματικής ασφάλειας. Θα είναι ένας σχετικά πιο ήρεμος μήνας για εσάς, όπου θα απολαύσετε τη καλή ζωή, τις αισθήσεις, το καλό φαγητό, τη φύση, τη μουσική, κλπ.
Καρκίνος
 21/06/2016
Καρκίνος
Στο ζώδιό σας εισήλθε σήμερα το πρωί ο ζωοδότης Ήλιος (θερινό ηλιοστάσιο) και ξεκινά ένας μήνας ζωντανός και δημιουργικός, ενώ θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, τη ζωτικότητα, τη λάμψη και τη χαρά σας. Εποχή που γίνεστε το κέντρο του κοινωνικού σας κύκλου. Μήνας επίσης αποφάσεων, ξεκινημάτων, πρωτοβουλιών και νέας κατεύθυνσης.
Λέων
321/06/2016
Λέων
Θερινό ηλιοστάσιο σήμερα, με τον Ήλιο να μπαίνει στον Καρκίνο και στον τελευταίο σας οίκο, που σημαίνει ότι ξεκινά ένας μήνας με απολογισμούς και κλεισίματα κύκλων. Ο Ήλιος θα “φωτίσει” το υποσυνείδητό σας και το παρελθόν, και θα κάνετε διάφορες συνειδητοποιήσεις. Μια περίοδος με μεγαλύτερη ανάγκη για ύπνο, φυγή, απομόνωση, επαφή με τη θάλασσα.
Παρθένος
21/06/2016
Παρθένος
Έμφαση στη φιλία και τη δικτύωση θα δώσει για ένα μήνα από σήμερα ο Ήλιος που αλλάζει τώρα ζώδιο (θερινό ηλιοστάσιο), μια περίοδος όπου η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στις παρέες σας και σε ομαδικές δραστηριότητες. Επίσης η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στο μέλλον – μια εποχή που κάνετε σχέδια.

Ζυγός
2321/06/2016
Ζυγός
Σήμερα είναι το θερινό ηλιοστάσιο, ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο, απ' όπου για ένα μήνα θα “φωτίσει” τον επαγγελματικό σας τομέα. Μια εποχή με επαφές με άτομα εξουσίας και περισσότερη δημιουργικότητα, ενώ θα φανείτε πιο πολύ επαγγελματικά και κοινωνικά – δείχνετε πιο λαμπεροί στο κοινό. Επίσης είναι εποχή με πιθανές παραπάνω υποχρεώσεις.

Σκορπιός
 21/06/2016
Σκορπιός
Ξεκινά ένας αισιόδοξος κι εξωστρεφής μήνας με την είσοδο σήμερα του Ήλιου στον Καρκίνο (θερινό ηλιοστάσιο), μια περίοδος με ταξίδια, περιπέτειες, αίσθημα ελευθερίας, ενώ είναι πιθανά και κάποια ανοίγματα. Επίσης η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται σε σπουδές/εκπαίδευση, συγγραφή, νομικές υποθέσεις. Πιθανές επαφές με το εξωτερικό ή με ξένους.

Τοξότης
21/06/2016
Τοξότης
Μπαίνετε σε έναν πιο εσωστρεφή μήνα από σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου (θερινό ηλιοστάσιο), στον οποίο θα ψαχτείτε περισσότερο, ενώ ο Ήλιος θα ρίξει φως σε πιο κρυφά σημεία της ζωής σας. Επίσης στον μήνα αυτόν θα ασχοληθείτε και με θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, ασφαλειών κλπ, αλλά και με την ερωτική σας ζωή.

Αιγόκερως
 21/06/2016
Αιγόκερως
Η είσοδος του Ήλιου σήμερα στον Καρκίνο (θερινό ηλιοστάσιο), ανοίγει έναν μήνα αρκετά κοινωνικό, στον οποίο η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους καλούς φίλους, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά, με τους οποίους θα περάσετε καλά. Νέες γνωριμίες, σχέσεις και συνεργασίες. Λαμπεροί και δημιουργικοί άνθρωποι σάς προσεγγίζουν.

Υδροχόος
 21/06/2016
Υδροχόος
Παραγωγικός ο μήνας που ξεκινά σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου (θερινό ηλιοστάσιο), στον οποίο θα είστε μάλιστα πιο δημιουργικοί στο χώρο δουλειάς αλλά και στη καθημερινότητά σας. Έμφαση στη λεπτομέρεια. Επίσης η εστίαση της προσοχής σας θα μεταφερθεί σε θέματα υγείας, διατροφής και fitness, αλλά και στα κατοικίδια.

Ιχθύες
 21/06/2016
Ιχθύες
Ιδιαίτερα ερωτικός και παιχνιδιάρικος ο μήνας που ξεκινά σήμερα με το θερινό ηλιοστάσιο και την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου, κι έτσι μπαίνετε πλήρως στο καλοκαιρινό mood. Μια περίοδος με ευκαιρίες για διασκέδαση, σπορ, εκδρομές, παιχνίδι, φλερτ, δημιουργία, ενώ αυξάνει η λάμψη, η αυτοπεποίθηση και η ζωτικότητά σας. Εστιάζεστε περισσότερο στα παιδιά.
Κριός
 21/06/2016
Κριός
Με το θερινό ηλιοστάσιο σήμερα και την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, ξεκινά ένας μήνας κάπως πιο εσωστρεφής για εσάς, στον οποίο ίσως υπάρξει μεγαλύτερη ανάγκη να κάτσετε σπίτι, ενώ θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο σας, με τους δικούς σας και με θέματα ακινήτων. Επίσης μεγαλύτερη ενασχόληση με το παρελθόν, τις ρίζες, τη πατρίδα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics