Breaking News
22 Ιουνίου 2016

22/06/2016
Ταύρος
Το τετράγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, σας ωθεί σε διάφορες σπατάλες αυτές τις μέρες, είτε για ρούχα, απολαύσεις, διασκέδαση κλπ, γι' αυτό προσοχή. Γενικά προσέξτε την βιαστική οικονομική διαχείριση. Και στα ερωτικά όμως χρειάζεται προσοχή σε επιπόλαιες συμπεριφορές και λόγια. Όμως η όψη αυτή αυξάνει τη χαρά και το χιούμορ.


Δίδυμοι
22/06/2016
Δίδυμοι
Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα όψη τετραγώνου με τον πληθωρικό Δία, η οποία αυτές τις μέρες αυξάνει κατακόρυφα τη τάση σας προς πολυλογία, ενώ εφιστά την προσοχή στο δογματισμό, τα επιπόλαια λόγια και τις υπερβολές, όπως επίσης και τις λεκτικές γκάφες. Αυξάνει όμως και τη διάθεσή σας για αστεία.
Καρκίνος
22/06/2016
Καρκίνος
Λόγω του τετραγώνου Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί κάποιες συζητήσεις να ξεφεύγουν αυτές τις μέρες, να λέγονται λόγια υπερβολικά, ενώ θα πρέπει να προσέξετε ασυναίσθητα να μην πείτε πράγματα τα οποία μπορεί να λειτουργήσουν εναντίον σας. Όμως είναι μια όψη που αυξάνει τη διάθεση για λογοπαίγνια και χιούμορ. Αδεξιότητα στις μετακινήσεις.
Λέων
322/06/2016
Λέων
Το ζώδιό σας είναι ανοιχτοχέρικο, αλλά αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Δία μπορεί να το παρακάνετε – προσοχή σε σπατάλες και σε επιπόλαιες οικονομικές κινήσεις ή ανοίγματα. Επίσης η όψη αυτή εφιστά την προσοχή σε ιδεολογικούς φανατισμούς – πάνε στα άκρα κάποιες συζητήσεις. Όμως βγάζει τον παιχνιδιάρη και χιουμοριστικό εαυτό σας στην επιφάνεια.
Παρθένος
22/06/2016
Παρθένος
Αυξάνει αυτές τις μέρες το χιούμορ και τη διάθεση για πλάκες το τετράγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, αλλά μπορεί να λέτε και λόγια άκομψα ή υπερβολικά – προσοχή σε λεκτικές κι επικοινωνιακές γκάφες. Επίσης φροντίστε καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες στον επαγγελματικό χώρο και προσέξτε την αμέλεια και την επιπολαιότητα, γιατί ίσως κοστίσει στην εικόνα σας.
Ζυγός
22/06/2016
Ζυγός
Κάποιες επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να γίνονται αυτές τις μέρες ασυνείδητα, ίσως σας κοστίσουν και λειτουργήσουν εναντίον σας, γι' αυτό φροντίστε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων και του λόγου σας. Κι αυτό λόγω του τετραγώνου Ερμή-Δία, που ωθεί επίσης σε φανατισμό και σε υπερβολικά λόγια, αν και δε λείπει το χιούμορ και η ευθυμία.
Σκορπιός
22/06/2016
Σκορπιός
Ιδεολογικές και πολιτικές συζητήσεις αυτές τις μέρες μπορεί να οδηγούνται στα άκρα και να εκδηλώνεται φανατισμός, με το τετράγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα. Προσέξτε τις υπερβολές με τις παρέες σας και κάποια ακραία λόγια, αν και θα περάσετε καλά μαζί τους. Επίσης προσοχή στην επιπόλαια διαχείριση οικονομικών ζητημάτων.
Τοξότης
22/06/2016
Τοξότης
Βγάζει τον υπερβολικό κι επιπόλαιο εαυτό σας στην επιφάνεια το τετράγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που αυτές τις μέρες μπορεί να σας ωθεί να λέτε πράγματα ακραία, φανατικά ή δογματικά, αν και ταυτόχρονα αυξάνει τη διάθεση για χιούμορ και πειράγματα. Λεκτικές γκάφες και χοντράδες ίσως σας κοστίζουν κοινωνικά κι επαγγελματικά.
Αιγόκερως
22/06/2016
Αιγόκερως
Η επικοινωνία στο χώρο δουλειάς και σε καθημερινά θέματα μπορεί να αντιμετωπίζεται επιπόλαια αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Δία. Προσέξτε να μην είστε αμελείς με λεπτομέρειες, ακόμα και της υγείας και της διατροφής σας. Επίσης επιπόλαιη αντιμετώπιση πιθανή σε σπουδές και ταξίδια. Όμως είναι μια όψη που αυξάνει το χιούμορ.
Υδροχόος
22/06/2016
Υδροχόος
Είναι μέρες με περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ και παιχνίδι, όμως προσέξτε να μην το παρακάνετε, γιατί το τετράγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα ωθεί σε υπερβολές. Επίσης προσέξτε να μην πείτε λόγια χοντροκομμένα και κάνετε κάποιες γκάφες στα ερωτικά. Και οικονομικά θέματα εφιστούν τη προσοχή στην επιπολαιότητα και την αμέλεια.
Ιχθύες
22/06/2016
Ιχθύες
Σήμερα κορυφώνεται το τετράγωνο Ερμή-Δία, το οποίο αυτές τις μέρες μπορεί να σας κάνει πολυλογάδες, ενώ γενικά ωθεί σε υπερβολές στο λόγο, εκτός από φλυαρία, και σε δογματισμό, φανατισμό κλπ. Φροντίστε να μην φερθείτε επιπόλαια σε σχέσεις και συνεργασίες, να μην αμελήσετε τις ανάγκες κάποιων ανθρώπων. Αυξάνει την αφέλεια, αλλά και το χιούμορ.
Κριός
22/06/2016
Κριός
Τραβιούνται στα άκρα κάποιες συζητήσεις αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ χρειάζεται προσοχή σε υπερβολές, δογματισμό, επιπόλαια λόγια – καλύτερα να αποφύγετε φορτισμένες πολιτικές και ιδεολογικές συζητήσεις. Ωστόσο αυξάνει το χιούμορ. Επίσης προσέξτε και για αύριο την επιπολαιότητα στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και σε εργασιακά θέματα.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics