Breaking News
27 Ιουνίου 2016

27/06/2016
Ταύρος
Σήμερα κορυφώνεται μια πολύ ωραία όψη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, το οποίο αυτές τις μέρες κάνει πολύ ευχάριστη τη κοινωνική σας ζωή, περνάτε όμορφα με τις παρέες σας, γνωρίζετε γοητευτικό κόσμο και φλερτάρετε. Αρκετός ρομαντισμός, ωραίες βόλτες και ταξιδάκια. Μια όψη που προσφέρει περισσότερη ειρήνη νου. Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς σάς βοηθούν.


Δίδυμοι
27/06/2016
Δίδυμοι
Η θετική όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ευεργετεί αυτές τις μέρες τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, βελτιώνει τα έσοδα, ενώ άτομα εξουσίας παίζουν σωτήριο ρόλο. Βελτίωση και της κοινωνικής σας εικόνας. Ωραίες αγορές. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας. Απόλαυση της ζωής, των αισθήσεων, της ηρεμίας, του καλού φαγητού, της φύσης.
Καρκίνος
27/06/2016
Καρκίνος
Η ευμενής Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα μια πολύ όμορφη όψη με τον Ποσειδώνα, η οποία αυτές τις μέρες προσφέρει υπερβατικές στιγμές έρωτα και τέχνης, απογειώνει τον ρομαντισμό και τη γοητεία σας, και εξυψώνει τα συναισθήματά σας. Μαγικές στιγμές στα ταξίδια. Νέοι έρωτες και καλοί συνεργάτες, “θεραπεία” των σχέσεων.
Λέων
27/06/2016
Λέων
Μια πολύ ωραία όψη κορυφώνεται σήμερα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, το οποίο αυτές τις μέρες απογειώνει την ερωτική σας ζωή και προσφέρει ανακούφιση ψυχολογική. Όμορφες ιδιωτικές στιγμές με τον σύντροφο, αλλά και στιγμές απομόνωσης και ησυχίας ή επαφής με τη θάλασσα, τη τέχνη και τη φύση που επαναφέρουν την ισορροπία. Σωτήρια έσοδα επίσης.
Παρθένος
27/06/2016
Παρθένος
Εξαιρετική για τις σχέσεις σας και την κοινωνική σας ζωή γενικά η όμορφη όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες προσφέρει μαγικές στιγμές με τον σύντροφο και τις παρέες σας, και είστε πλήρως ερωτευμένοι με τον έρωτα! Σωτήριες γνωριμίες και συνεργασίες. Εύνοια σε φιλία, δικτύωση, ομάδες, συλλόγους.
Ζυγός
27/06/2016
Ζυγός
Απογειώνει τον ρομαντισμό αυτές τις μέρες το ωραίο τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ κάποιοι από εσάς ίσως ερωτεύεστε άτομα εξουσίας ή ανθρώπους απ' τη δουλειά. Μια όψη που ευεργετεί τα επαγγελματικά σας, δημιουργούνται γέφυρες συνεργασιών ή γίνονται άλλες σωτήριες κινήσεις. Εύνοια από άτομα εξουσίας. Εύνοια και στην υγεία.
Σκορπιός
27/06/2016
Σκορπιός
Μια εξαιρετικά ρομαντική επιρροή, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα προσφέρει αυτές τις μέρες υπερβατικές στιγμές στα ερωτικά αλλά και στα ταξίδια σας. Έρωτες στα ταξίδια ή με ξένους. Μαγικές επίσης στιγμές τέχνης, αλλά και ανάταση πνευματική. Μια όψη που ευεργετεί επίσης τα οικονομικά, την δημιουργικότητά και τις σχέσεις με τα παιδιά.
Τοξότης
27/06/2016
Τοξότης
Μαλακώνει πολύ την ψυχολογία σας αυτές τις μέρες η ωραία όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ φέρνει και ευεργεσίες οικονομικές – κάποιοι άνθρωποι φαίνεται να σάς σώζουν. Όμορφη ερωτική ζωή και ιδιωτικές στιγμές με τον σύντροφο. Επίσης όμορφη οικιακή ζωή. Εύνοια σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, οικονομικές συνεργασίες κι επενδύσεις ή δάνεια.
Αιγόκερως
27/06/2016
Αιγόκερως
Πάρα πολύ ωραία για τις σχέσεις σας η ευμενής όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες προσφέρει μαγικές ερωτικές στιγμές, φέρνει όμορφους ανθρώπους στη ζωή σας και ευεργετικές νέες σχέσεις και συνεργασίες. Ονειρικά επίσης ταξιδάκια και βόλτες. Βγαίνει ο ποιητικός και ρομαντικός σας εαυτός στην επιφάνεια. Σωτήριες γνωριμίες κι επαφές.
Υδροχόος
27/06/2016
Υδροχόος
Σας σώζει οικονομικά αυτές τις μέρες το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ευεργετεί τα έσοδα αλλά και θέματα εργασιακά. Ευνοϊκές συνεργασίες. Φέρνει επίσης περισσότερη ηρεμία και απόλαυσης της καθημερινής ζωής και των μικρών πραγμάτων. Πιθανόν να αγοράζετε πράγματα που ονειρευόσασταν. Όμορφες στιγμές αισθησιασμού. Έρωτες στη δουλειά.
Ιχθύες
27/06/2016
Ιχθύες
Σας ευεργετεί ιδιαίτερα το εξαιρετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο αυτές τις μέρες επαναφέρει τη μαγεία και την ομορφιά στη ζωή σας. Ονειρικές ερωτικές στιγμές, ωραίο φλερτ αλλά και ονειρικές στιγμές τέχνης και διασκέδασης. Αυξάνει την καλλιτεχνική έμπνευση και δημιουργικότητα. Άκρως ρομαντική επιρροή. Σωτήρια και για τα οικονομικά.
Κριός
27/06/2016
Κριός
Ιδιαίτερα ανακουφιστική για την ψυχολογία σας είναι η όψη τριγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες προσφέρει όμορφες στιγμές με το ταίρι σας αλλά και με τους δικούς σας. Βελτίωση οικογενειακών σχέσεων. Βελτίωση και στα έσοδα. Μια όψη που απογειώνει τη καλλιτεχνική έμπνευση και την πνευματική έφεση.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics