Breaking News
02 Ιουλίου 2016

01/07/2016
Κριός
Ο μήνας ξεκινά με ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις, είτε σε επαγγελματικές, είτε σε οικογενειακές ή αισθηματικές, με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα ήδη απ' τις προηγούμενες μέρες να βγάζει απ' τη ζωή σας ανθρώπους με τους οποίους δεν υπάρχει κοινός σκοπός ή κάτι βαθύτερο που να σας ενώνει. Μια όψη που προκαλεί και οικονομικές “μαύρες τρύπες”.


Ταύρος
01/07/2016
Ταύρος
Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, είναι μια όψη εκκαθαριστική για τις σχέσεις, και ίσως αυτές τις μέρες λέγονται ή αποκαλύπτονται πράγματα τα οποία σάς ωθούν στο τελείωμα δεσμών. Κυρίως σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, γνωστούς και δασκάλους βάλλονται. Προσοχή σε έμμονες ιδέες και σε εμπόδια σε επικοινωνία και μετακινήσεις.
Δίδυμοι
01/07/2016
Δίδυμοι
Δυσκολεύει τα οικονομικά σας αυτές τις μέρες η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, οι οποία προκαλεί “μαύρες τρύπες”, ακόμα κι αν έχετε έσοδα. Εμπόδια σε πληρωμές κι αγοραπωλησίες. Άλλοι άνθρωποι μπορεί να σας αφαιμάσσουν οικονομικά. Μια όψη που επίσης σας κάνει να βγάζετε ανθρώπους απ' τη ζωή σας με τους οποίους δεν έχετε ίδιες αξίες.
Καρκίνος
01/07/2016
Καρκίνος
Η Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας σε δύσκολη όψη με τον “σκοτεινό” Πλούτωνα, προκαλεί αυτές τις μέρες εμμονές αισθηματικές και οικονομικές. Σήμερα κορυφώνεται η επιρροή αυτή, η οποία φέρνει ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις, ίσως κάποιοι δεσμοί ή συνεργασίες τελειώνουν, ενώ θα πρέπει να προσέξετε την καχυποψία, τη ζήλια και τα συναισθηματικά “δράματα”.
Λέων
01/07/2016
Λέων
Είναι εποχή τελειωμάτων σε σχέσεις και συνεργασίες, με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα να φέρνει αυτές τις μέρες ίσως επεισοδιακά κλεισίματα κύκλων. Αρκετά φαίνεται να είναι τα παρασκήνια, τόσο σε προσωπικές σχέσεις, όσο και στον εργασιακό χώρο. Σχέσεις απ' το παρελθόν σάς στοιχειώνουν. Εμμονές για θέματα υγείας – προσέξτε τη διατροφή σας.

Παρθένος
01/07/2016
Παρθένος
Φιλικές κι ερωτικές σχέσεις περνούν από ξεκαθαρίσματα αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Μια επιρροή που είναι πιθανό να προκαλεί “δράματα” μέσα σε παρέες, ομάδες, συλλόγους ή στα αισθηματικά. Προσέξτε τη καχυποψία και μην είστε χειριστικοί, τόσο στα ερωτικά, όσο και με τα παιδιά.
Ζυγός
01/07/2016
Ζυγός
Σας επηρεάζει έντονα η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες κάνει ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας, προσωπικές κι επαγγελματικές, και πιθανόν να βγαίνουν απ' τη ζωή σας ορισμένα άτομα με τα οποία δεν υπάρχει σχέση ουσίας. Η όψη αυτή προκαλεί εκτός από συναισθηματικές, και οικονομικές εμμονές.
Σκορπιός
01/07/2016
Σκορπιός
Το ζώδιό σας αρέσκεται στα ξεκαθαρίσματα, γιατί γνωρίζει όσο κανένα άλλο ότι μετά από τελειώματα και ξεκαθαρίσματα έρχεται ανανέωση της ζωής. Έτσι και αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα γίνεται μια τέτοια εκκαθάριση στις σχέσεις, κυρίως με συγγενείς, δασκάλους, γείτονες, συμμαθητές, γνωστούς, ενώ δεν λείπουν κάποια “δράματα”, ή ακόμα και αποκαλύψεις.
Τοξότης
01/07/2016
Τοξότης
Αρκετές οι ίντριγκες αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία προκαλεί περιπλοκές στις σχέσεις, ενώ κάποια άτομα μπορεί να εισχωρούν παραπάνω απ' ότι πρέπει στη ζωή σας. Ζήλιες, καχυποψίες και κτητικότητες. Μια επιρροή που επίσης προκαλεί εμμονές κι εμπόδια ή “μαύρες τρύπες” σε οικονομικά θέματα.
Αιγόκερως
01/07/2016
Αιγόκερως
Θέλουν προσοχή οι σχέσεις τώρα που κορυφώνεται η δύσκολη αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία αυτές τις μέρες μπορεί να “σκοτώνει” δεσμούς ή συνεργασίες, με ανθρώπους όμως που δεν υπήρχε κοινός στόχος και ίδια θέλω. Προσέξτε να μην είστε χειριστικοί με τους άλλους. Εμμονές αισθηματικές αλλά και οικονομικές. Σημαντικό “ξεζούμισμα” οικονομικό.
Υδροχόος
01/07/2016
Υδροχόος
Εργασιακές, οικογενειακές και άλλες σχέσεις περνούν από ξεκαθαρίσματα αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία κλείνει και ορισμένα κεφάλαια. Σήμερα κορυφώνεται η επιρροή αυτή, ενώ κάποιες λεπτομέρειες μπορεί να διογκώνονται και να γίνονται αιτία περιπλοκών. Προσοχή σε παρασκήνια και σε δυσάρεστο κλίμα στη δουλειά. Δεν λείπουν οι οικονομικές δυσκολίες.
Ιχθύες
01/07/2016
Ιχθύες
Εμπόδια και ξεκαθαρίσματα σε ερωτικές και φιλικές σχέσεις προκαλεί αυτές τις μέρες η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, πιθανόν να αποκαλύπτονται μυστικά ή κρυφές προθέσεις, ενώ δεν λείπουν οι ίντριγκες και η έλλειψη εμπιστοσύνης. Επίσης επηρεάζονται οι σχέσεις σας με τα παιδιά ή με άτομα μέσα από ομάδες, συλλόγους, κόμματα.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics