Breaking News
04 Ιουλίου 2016

 

04/07/2016
Κριός
Νέα Σελήνη σήμερα στον Καρκίνο, η οποία ανοίγει έναν σεληνιακό μήνα εκκαθαριστικό για το παρελθόν σας, το οποίο θα σας απασχολήσει περισσότερο και θα το αναμασήσετε αρκετά. Επίσης έμφαση στη περίοδο αυτή θα δώσετε στο σπίτι, την οικογένεια και σε ζητήματα ακινήτων. Εστίαση και στα συναισθήματά σας και στον ψυχολογικό σας κόσμο.


Ταύρος
04/07/2016
Ταύρος
Επικοινωνιακός ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία για επαφές, γνωριμίες, συζητήσεις, συμφωνίες, όπως επίσης και για βόλτες, μετακινήσεις ταξιδάκια. Θα είναι μια περίοδος με μάθηση, σεμινάρια, πληροφόρηση, πολλές σκέψεις, ιδέες και γράψιμο. Έμφαση στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.
Δίδυμοι
04/07/2016
Δίδυμοι
Ξεκινά ένα σεληνιακός μήνας με έμφαση στα οικονομικά σας σήμερα με τη Νέα Σελήνη, στον οποίο θα σας απασχολήσουν περισσότερο διάφορες συναλλαγές, πληρωμές, πωλήσεις, αγορές κλπ. Επίσης θα σας απασχολήσει η υλική και συναισθηματική σας ασφάλεια. Θα είναι όμως και μια περίοδος απόλαυσης των αισθήσεων, της ηρεμίας και της φύσης.
Καρκίνος
04/07/2016
Καρκίνος
Στο ζώδιό σας γίνεται η Νέα Σελήνη σήμερα και ξεκινά ένας σεληνιακός μήνας δραστήριος, εξωστρεφής, στον οποίο μπορείτε να προχωρήσετε σε ξεκινήματα, αποφάσεις, διεκδικήσεις, δράσεις, πρωτοβουλίες. Πιθανόν να εκπληρώσετε και κάποιο όνειρό σας, όμως δεν θα λείπουν τα ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Μια περίοδος που διαγράφετε νέα πορεία.
Λέων
04/07/2016
Λέων
Αυτή η Νέα Σελήνη γίνεται στον τελευταίο σας οίκο, κι έτσι ξεκινά σήμερα ένας σεληνιακός μήνας στον οποίο θα κλείσετε διάφορους κύκλους και θέματα, και θα κάνετε αρκετούς απολογισμούς, ώστε να περάσετε σε καινούργια πράγματα την εποχή των γενεθλίων σας. Μέχρι τότε επίσης θα υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση και περισσότερο ύπνο.
Παρθένος
04/07/2016
Παρθένος
Η Νέα Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση στον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης, κι έτσι ξεκινά ένας σεληνιακός μήνας στον οποίο η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στις παρέες σας και σε ομαδικές δραστηριότητες, σε συλλόγους, κόμματα κλπ, αλλά και στο ίντερνετ και τα social media. Παράλληλα, κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον.
Ζυγός
04/07/2016
Ζυγός
Τον επαγγελματικό σας τομέα αλλά και την κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή τονίζει αυτή η Νέα Σελήνη, η οποία ανοίγει έναν σεληνιακό μήνα με επαγγελματικές επαφές και δράσεις. Δεν θα λείψουν κάποια ξεκαθαρίσματα. Θα φανείτε περισσότερο δημοσίως στην περίοδο αυτή. Επίσης είναι πιθανό να έχετε και περισσότερες υποχρεώσεις. Εποχή οργάνωσης της ζωής σας.
Σκορπιός
04/07/2016
Σκορπιός
Ταξιδιάρικος ο σεληνιακός μήνας που ανοίγει σήμερα με τη Νέα Σελήνη, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία για εκδρομές, ταξίδια, περιπέτειες και καλοκαιρινές δραστηριότητες. Πιο αισιόδοξος και ανέμελος μήνας. Επίσης έμφαση θα υπάρχει σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, διδασκαλίας, νομικών κι επαφών με το εξωτερικό και με ξένους. Πιθανά κάποια ανοίγματα.
Τοξότης
04/07/2016
Τοξότης
Λίγο πιο εσωστρεφής θα είναι για το ζώδιό σας ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, στον οποίο μπορεί κιόλας να μπείτε σε φάση ξεκαθαρισμάτων και ψυχανάλυσης. Εποχή έρευνας. Έμφαση επίσης σε θέματα οικονομικά, κληρονομικά, επενδύσεων, συνεργασιών, δανείων, κλπ. Θα είναι όμως κι ένας βαθιά ερωτικός μήνας.
Αιγόκερως
04/07/2016
Αιγόκερως
Αρκετά κοινωνικός ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, μια περίοδος με πολλές συναντήσεις και γνωριμίες, και με νέες σχέσεις και συνεργασίες. Δεν θα λείψουν ορισμένες περιπλοκές και καθάρσεις. Η εστίαση της προσοχής σας την περίοδο αυτή θα βρίσκεται περισσότερο στις σχέσεις και στην κοινωνική σας ζωή.
Υδροχόος
04/07/2016
Υδροχόος
Παραγωγικός ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, και, αν και είναι καλοκαίρι, εσείς φαίνεται ότι θα δουλέψετε αρκετά ή θα τακτοποιήσετε διάφορες εργασίες καθημερινές και λεπτομέρειες της ζωής σας. Επίσης στον μήνα αυτό θ' ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία, τη διατροφή, το fitness αλλά και τα κατοικίδια.
Ιχθύες
04/07/2016
Ιχθύες
Πλήρως καλοκαιρινός ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, ένας μήνας εξωστρεφής, χαρούμενος, παιχνιδιάρικος κι ανέμελος, αλλά και πολύ ερωτικός, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία για φλερτ, διασκέδαση και ευχάριστες καλοκαιρινές δραστηριότητες. Μια δημιουργική επίσης εποχή, με νέα project και εμπνεύσεις. Έμφαση και σε θέματα παιδιών.

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics