Breaking News
06 Ιουλίου 2016

06/07/2016
Κριός
Ενδιαφέρουσα ερωτικά η όψη Αφροδίτης-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, η οποία, αν και είναι ταυτόχρονα μέρες ξεκαθαρισμάτων σε σχέσεις και συνεργασίες, φέρνει απ' την άλλη κάποια καινούργια άτομα στη ζωή σας ή και ανθρώπους απ' το παρελθόν με τους οποίους αναζωογονούνται οι σχέσεις. Δυνατή και ικανοποιητική ερωτική και συναισθηματική ζωή. Επιτεύξεις οικονομικές.


Ταύρος
 06/07/2016
Ταύρος
Μια πολύ καλή όψη για τα ερωτικά σας, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη που κορυφώνεται σήμερα φέρνει αυτές τις μέρες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και ξεκίνημα δεσμών αλλά και συνεργασιών. Στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις η επικοινωνία γίνεται ζωηρή κι ενθουσιώδης, ενώ μαζί με το ταίρι σας μπορεί να κάνετε πολύ ωραία ταξιδάκια και βόλτες. Ευνοούνται οι συμφωνίες.
Δίδυμοι
 06/07/2016
Δίδυμοι
Γόνιμη για τα οικονομικά και θετική για τα επαγγελματικά η όψη τριγώνου Αφροδίτης-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες βελτιώνει τα έσοδα, ενώ μπορεί να προχωράτε σε επιτυχημένες δράσεις στον επαγγελματικό χώρο – πάρτε πρωτοβουλίες, είναι καιρός για κάτι τέτοιο. Καλές πρωτοβουλίες επίσης και για θέματα υγείας, ξεκίνημα διατροφής κλπ.
Καρκίνος
 06/07/2016
Καρκίνος
Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα ένα πολύ καλό τρίγωνο με τον Άρη, που αυτές τις μέρες κάνει συναρπαστική την ερωτική σας ζωή, δίνει ευκαιρίες για φλερτ, διασκέδαση και νέους έρωτες, πιθανόν από δική σας πρωτοβουλία. Στα ύψη ο ερωτισμός και η γοητεία σας. Στα ύψη όμως και η δημιουργικότητα.
Λέων
 06/07/2016
Λέων
Κυοφορούνται συνεργασίες αυτή την εποχή, οι οποίες θα εκδηλωθούν εμφανώς απ' τις 12/7, ενώ τώρα με το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη προχωρά αυτή η διαδικασία. Μια όψη που μπορεί να φέρνει συναρπαστικούς μεν, αλλά κρυφούς δεσμούς αυτές τις μέρες. Τονώνεται ωστόσο η ψυχολογία σας, ενώ προχωρούν και θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων.
Παρθένος
06/07/2016
Παρθένος
Ενδιαφέρουσες γνωριμίες, πιθανόν με δική σας πρωτοβουλία, φέρνει αυτές τις μέρες το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο δίνει και την ευκαιρία για ωραίες και ενθουσιώδεις στιγμές με τις παρέες σας, σε βόλτες και ταξιδάκια. Η επικοινωνία επίσης είναι ενδιαφέρουσα, ενώ ενώνεστε με ανθρώπους με τις ίδιες ιδεολογίες και αξίες.
Ζυγός
 06/07/2016
Ζυγός
Μια όψη πολύ καλή για επαγγελματικές συνεργασίες και για οικονομικές κινήσεις, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη που κορυφώνεται σήμερα σάς βοηθά να ενωθείτε επαγγελματικά με ανθρώπους με τους οποίους ταιριάζετε, ενώ παίρνετε και πρωτοβουλίες οικονομικές ή προχωράτε σε αγορές, πωλήσεις κλπ. Ο δεσμός σας δημοσιοποιείται. Εύνοια στις δημόσιες σχέσεις και από άτομα εξουσίας.
Σκορπιός
 06/07/2016
Σκορπιός
Σας ευνοεί άμεσα το ωραίο και πολύ ερωτικό τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο αυτές τις μέρες κάνει τη ζωή σας συναρπαστική, φέρνει ενθουσιώδεις δεσμούς και πολύ ωραίες εμπειρίες στα ταξίδια σας. Ευνοεί το ξεκίνημα σχέσεων και συνεργασιών, κυρίως μέσα από δική σας πρωτοβουλία. Επιτυχείς διεκδικήσεις, εκπλήρωση στόχων, συναισθηματική ικανοποίηση.
Τοξότης
 06/07/2016
Τοξότης
Ομορφαίνει και κάνει πολύ ικανοποιητική την ερωτική σας ζωή αυτές τις μέρες το ωραίο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που επίσης τονώνει την ψυχολογία σας και τον δεσμό σας. Ακόμα, ευνοεί οικονομικές συνεργασίες, επενδύσεις, δάνεια, κληρονομικά κλπ. Πιθανή οικονομική ενίσχυση από τρίτους. Γρήγορο προχώρημα στο κλείσιμο θεμάτων και κύκλων.
Αιγόκερως
 06/07/2016
Αιγόκερως
Πολύ καλή για τις σχέσεις σας και την κοινωνική σας ζωή η όψη τριγώνου Αφροδίτης-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει νέους, όμορφους ανθρώπους στη ζωή σας, σε ερωτικό και φιλικό επίπεδο, αλλά και συνεργάτες. Υπάρχει αρκετός ενθουσιασμός με τις παρέες σας και οι σχέσεις σας προσφέρουν ικανοποίηση.

Υδροχόος
 06/07/2016
Υδροχόος
Ιδανικές μέρες για νέες συνεργασίες και για επαγγελματικά ξεκινήματα, με την θετική όψη τριγώνου Αφροδίτης-Άρη που κορυφώνεται σήμερα να ευνοεί τις πρωτοβουλίες – μην αδρανείτε. Έρχονται άνθρωποι στη ζωή σας με κοινούς στόχους και αξίες. Πιθανά φλερτ μέσα απ' το χώρο δουλειάς. Σας ευχαριστεί η δουλειά και η καθημερινότητά σας. Εύνοια και στην υγεία.
Ιχθύες
1006/07/2016
Ιχθύες
Πολύ ζωντανή κι ενδιαφέρουσα κάνει την ερωτική σας ζωή η ωραία όψη Αφροδίτης-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες απογειώνει τις κατακτήσεις σας, ενώ περνάτε καλά με τον σύντροφο. Ενθουσιώδεις στιγμές και περιπέτειες στα ταξίδια σας, ωραία διασκέδαση, νέοι έρωτες, παιχνίδι, δημιουργικότητα, ωραίες καλοκαιρινές δραστηριότητες, χαρά της ζωής.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics