Breaking News
10 Ιουλίου 2016

Νεκρός από χτυπήματα ταύρου έπεσε ο 29χρονος Βίκτορ Μπαρίο στην αρένα του Τερουέλ, στην κεντροανατολική Ισπανία. Όπως αναφέρουν τα Μέσα στην Ισπανία, ο ταυρομάχος χτυπήθηκε στη δεξιά πλευρά του θώρακα από ένα ταύρο με βάρος που ξεπερνά τα 500 κιλά. Είναι η πρώτη φορά μετά από 31 χρόνια που ταυρομάχος σκοτώνεται στην αρένα. Τελευταίο θύμα το 1985 ο 21χρονος Χοσέ Κουμπέρο.

Το περιστατικό έχει σοκάρει την Ισπανία, ενώ χαρακτηριστικό είναι το tweet από τον Ισπανό πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι: "Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους συνεργάτες του Βίκτορ Μπάριο, που σκοτώθηκε στην Τερουέλ. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη".

Τραγικό πρόσωπο της ιστορίας η σύζυγος του ταυρομάχου η οποία ήταν παρούσα στις εξέδρες και είδε ζωντανά και από κοντά το μοιραίο χτύπημα...

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics