Breaking News
15 Ιουλίου 2016

15/07/2016
Κριός
Αρκετά αισιόδοξο κάνει το κλίμα σήμερα η Σελήνη απ' τον ταξιδιάρικο Τοξότη, ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας και για καλοκαιρινές περιπέτειες. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει αυξάνουν το χιούμορ και την παιχνιδιάρικη διάθεση, ενώ φέρνουν κι ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες. Ευκαιρία επίσης για διάβασμα και συγγραφή.


Ταύρος
3015/07/2016
Ταύρος
Λίγο πιο εσωστρεφής αλλά θετική η διάθεση σήμερα. Η Σελήνη σάς βάζει σε φάση ενδοσκόπησης, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει σάς βοηθούν να τακτοποιήσετε το μέσα σας και τα συναισθήματά σας. Παράλληλα, είναι μέρα με περισσότερη ενασχόληση με θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, χορηγιών κλπ. Βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφό σας.
Δίδυμοι
1015/07/2016
Δίδυμοι
Κοινωνική κι ευχάριστη η σημερινή μέρα, με πιο εξωστρεφή διάθεση, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, τους άλλους γενικά. Οι θετικές όψεις της Σελήνης φέρνουν όμορφες συναντήσεις και γνωριμίες – ιδανική μέρα για socializing αλλά και για συμφωνίες και συζητήσεις.


Καρκίνος
415/07/2016
Καρκίνος
Ευκαιρία σήμερα να καταπιαστείτε με διάφορες λεπτομέρειες της καθημερινής σας ζωής που δεν είχατε χρόνο να ασχοληθείτε, να τακτοποιήσετε, να πλύνετε, να ράψετε κλπ, σε μια παραγωγική μέρα γενικά, με έμφαση επίσης και στην εργασία. Η Σελήνη ακόμα εστιάζει και σε θέματα υγείας και διατροφής, όπως επίσης και σε θέματα κατοικίδιων.
Λέων
315/07/2016
Λέων
Ανέμελη, ευχάριστη και πλήρως καλοκαιρινή μέρα για το ζώδιό σας, στην οποία είναι πιθανό να έχετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, να παίξετε, να διασκεδάσετε, να ασχοληθείτε με σπορ, χόμπι και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες. Ευκαιρίες επίσης για φλερτ – ερωτικές γνωριμίες κι επιτυχίες. Η εστίασή σας βρίσκεται και στα παιδιά.
Παρθένος
15/07/2016
Παρθένος
Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, κι έτσι θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο σας και με τους δικούς σας. Κάπως πιο εσωστρεφής μέρα, στην οποία η εστίασή σας θα βρίσκεται στην ιδιωτική σας ζωή. Αναπόληση του παρελθόντος, μνήμες διάφορες, ενασχόληση με τον συναισθηματικό σας κόσμο.
Ζυγός
2315/07/2016
Ζυγός
Επικοινωνιακή, ανάλαφρη κι ευχάριστη μέρα, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία για ωραίες συναντήσεις, γνωριμίες, επαφές διάφορες και πολλή κουβεντούλα. Θα περάσετε καλά με τις παρέες σας ή και με συγγενείς. Αρκετές επίσης μετακινήσεις, όμορφες βόλτες και ταξιδάκια. Ανάγκη για πληροφόρηση, γράψιμο, διάβασμα. Πολλές ιδέες και σκέψεις. Εύνοια σε διάφορες συναλλαγές.
Σκορπιός
2115/07/2016
Σκορπιός
Καλή μέρα για ψώνια και πιθανόν να πάρετε πράγματα που θα σας αρέσουν. Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση σε αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές, γενικά σε θέματα οικονομικά κι αποκτημάτων. Καλά πάνε τα έσοδα και τα επαγγελματικά – επιτυχημένες επαφές. Μια πιο ήρεμη μέρα, στην οποία θα απολαύσετε το καλό φαγητό, τη μουσική, τη φύση.
Τοξότης
2115/07/2016
Τοξότης
Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και σχηματίζει θετικές όψεις, οι οποίες σάς φέρνουν ευχάριστες συναντήσεις, καλή διάθεση, ενώ είναι ιδανική μέρα για ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Πετυχαίνετε πράγματα που θέλετε, ικανοποιούνται κάποιες επιθυμίες σας. Μια αρκετά δραστήρια κι εξωστρεφής μέρα, ενώ ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας.
Αιγόκερως
115/07/2016
Αιγόκερως
Το πέρασμα σήμερα της Σελήνης απ' τον τελευταίο σας οίκο, σάς βάζει να κλείσετε κάποια θέματα ή κύκλους, είτε σε οικονομικό/υλικό ή ψυχολογικό επίπεδο, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει βοηθούν προς αυτή τη κατεύθυνση. Θα έχετε την ευκαιρία να αποσυρθείτε απ' τις πολλές φασαρίες και να απολαύσετε τη μουσική, τη θάλασσα ή και τον ύπνο.
Υδροχόος
115/07/2016
Υδροχόος
Αφιερωμένη στις παρέες σας η σημερινή μέρα, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη δημιουργούν όμορφη ατμόσφαιρα και φέρουν ευχάριστες συναντήσεις. Καλή μέρα επίσης για ομαδικές δραστηριότητες αλλά και για ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media.
Ιχθύες
1015/07/2016
Ιχθύες
Ευνοούνται τα επαγγελματικά σας σήμερα και είναι καλή μέρα για επαφές με άτομα εξουσίας, για να στείλετε βιογραφικά, να προχωρήσετε σε συζητήσεις, συναντήσεις ή και συμφωνίες, να προωθήσετε γενικά τον εαυτό σας επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Φαίνεστε περισσότερο δημοσίως σήμερα. Πιθανές παραπάνω υποχρεώσεις, οι οποίες όμως τακτοποιούνται εύκολα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics