Breaking News
16 Ιουλίου 2016

16/07/2016
Κριός
Γεμάτο αστρολογικά το Σαββατοκύριακο. Απ' τη μία κορυφώνεται το έντονο τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, που αυτές τις μέρες φέρνει έκτακτα γεγονότα και διάφορες ανατροπές και συνειδητοποιήσεις. Απ' την άλλη, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης φέρνει όμορφες συναντήσεις, διασκέδαση και νέους έρωτες. Παράλληλα, είναι μέρες ξεκινημάτων σε θέματα σπιτιού και οικονομικών ή επενδύσεων.


Ταύρος
 16/07/2016
Ταύρος
Τρεις σημαντικές όψεις κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Το νευρικό τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού προκαλεί ανησυχία κι επικοινωνιακά απρόοπτα ή ξαφνικά θέματα στις μετακινήσεις. Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης ευνοεί συμφωνίες για ζητήματα ακινήτων και έρωτες απ' το παρελθόν. Το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Άρη φέρνει αυτές τις μέρες ξεκινήματα σε ερωτικά, συνεργασίες, πρωτοβουλίες, συμφωνίες, γρήγορες εξελίξεις.
Δίδυμοι
 16/07/2016
Δίδυμοι
Πολλές όψεις κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Το άστατο τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει έκτακτα έξοδα ή ανατροπές οικονομικές, όπως επίσης και ξαφνική αλλαγή προγράμματος. Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης φέρνει όμορφες συναντήσεις, ταξιδάκια και βόλτες. Ταυτόχρονα είναι πολύ καλές μέρες για επαγγελματικά και οικονομικά ξεκινήματα και πρωτοβουλίες με το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Άρη.
Καρκίνος
 16/07/2016
Καρκίνος
Έντονο το Σαββατοκύριακο, καθώς κορυφώνονται πολλές όψεις. Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σάς κρατά σε υπερδιέγερση με έκτακτα γεγονότα, αποκαλύψεις ή σοκ. Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης προσφέρει απόλαυση των αισθήσεων, καλά οικονομικά, αγορές. Το πολύ καλό τρίγωνο Ήλιου-Άρη φέρνει αυτές τις μέρες ξεκινήματα ερωτικά, ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση και γρήγορο προχώρημα δημιουργικών project.
Λέων
 16/07/2016
Λέων
Ένα γεμάτο με αστρολογικές όψεις Σαββατοκύριακο. Σε υπερδιέγερση σάς κρατά το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, με κάποιες αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις, ή και με απρόοπτα στα ταξίδια. Ερμής και Αφροδίτη συναντώνται στο ζώδιό σας και φέρνουν όμορφες ερωτικές ή άλλες συναντήσεις και γλυκιά επικοινωνία. Το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Άρη ωθεί σε εξέλιξη θέματα ακινήτων ή άλλα.

Παρθένος
16/07/2016
Παρθένος
Μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνονται πολλές όψεις. Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει διάφορα έκτακτα θέματα, οικονομικά ή άλλα, και ξαφνική αλλαγή σχεδίων. Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης φέρνει παρασκηνιακές συναντήσεις. Το καλό τρίγωνο Ήλιου-Άρη ωθεί αυτές τις μέρες σε γρήγορη εξέλιξη κάποιες συμφωνίες, συζητήσεις, σχέδια, ενώ περνάτε πολύ καλά με τις παρέες σας.
Ζυγός
 16/07/2016
Ζυγός
Το αστρολογικό σκηνικό είναι γεμάτο το Σαββατοκύριακο. Κορυφώνεται το έντονο τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού που αυτές τις μέρες φέρνει αρκετές ανατροπές σε σχέσεις, συνεργασίες, επαγγελματικά, και άλλα έκτακτα θέματα. Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης φέρνει όμορφες γνωριμίες και ωραίες στιγμές με τις παρέες σας. Το καλό τρίγωνο Ήλιου-Άρη ευνοεί οικονομικές κι επαγγελματικές πρωτοβουλίες – γρήγορες εξελίξεις.
Σκορπιός
 16/07/2016
Σκορπιός
Ενδιαφέρον και γεμάτο Σαββατοκύριακο, με πολλές όψεις να κορυφώνονται. Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει έκτακτα θέματα, κυρίως σε εργασία και ταξίδια. Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης φέρνει καλές επαγγελματικές γνωριμίες και συμφωνίες. Παράλληλα, το πολύ καλό τρίγωνο Ήλιου-Άρη τονώνει τις δυνάμεις σας και ευνοεί ιδιαίτερα τα ξεκινήματα αυτές τις μέρες, ενώ σας ωθεί σε δράση.
Τοξότης
 16/07/2016
Τοξότης
Κορυφώνονται πολλές όψεις μέσα στο Σαββατοκύριακο. Απ' τη μία το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει ανατροπές οικονομικές κι ερωτικές – απρόβλεπτες εξελίξεις. Απ' την άλλη, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης φέρνει όμορφα ταξίδια και ωραίες γνωριμίες. Παράλληλα, το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Άρη ωθεί σε γρήγορο κλείσιμο θεμάτων ή σε εξέλιξη κάποια ζητήματα οικονομικά, επενδύσεων κλπ.
Αιγόκερως
 16/07/2016
Αιγόκερως
Αρκετές οι αστρολογικές όψεις που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, με πρώτο το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, το οποίο φέρνει διάφορες ανατροπές, απρόοπτα ή και σοκ αυτές τις μέρες, όμως σάς ξυπνά. Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης δίνει την ευκαιρία για οικονομικές συμφωνίες και για ερωτικές γνωριμίες. Το πολύ καλό τρίγωνο Ήλιου-Άρη βοηθά στο γρήγορο προχώρημα σχεδίων.

Υδροχόος
 16/07/2016
Υδροχόος
Πλούσιο αστρολογικά το Σαββατοκύριακο με πολλές όψεις να κορυφώνονται. Απ' τη μία το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει ανατροπές και απρόοπτα σε δουλειά κι επικοινωνία, απ' την άλλη η γλυκιά σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης φέρνει όμορφες παρουσίες και νέες σχέσεις και συνεργασίες. Παράλληλα, το καλό τρίγωνο Ήλιου-Άρη ευνοεί ιδιαίτερα τα επαγγελματικά ξεκινήματα – πάρτε πρωτοβουλίες.
Ιχθύες
 16/07/2016
Ιχθύες
Διάφορες εξελίξεις αυτές τις μέρες με τις πολλές αστρολογικές όψεις που κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Απ' τη μία μπορεί να παρουσιάζονται έκτακτα οικονομικά θέματα και έξοδα αλλά και απρόσμενες συμπεριφορές στα ερωτικά. Απ' την άλλη, είναι και μέρες με ερωτικά ξεκινήματα, ενθουσιασμό, ταξίδια, πρωτοβουλίες, δημιουργικότητα. Επαγγελματικές γνωριμίες, συζητήσεις, συμφωνίες.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics