Breaking News
18 Ιουλίου 2016

18/07/2016
Κριός
Μια καλή όψη για την επικοινωνία, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου που θα λειτουργεί και αύριο, δίνει την ευκαιρία για αξιόπιστες συζητήσεις κι επαφές, ενώ ανάλογα αξιόπιστες συζητήσεις γίνονται στα ερωτικά, όπου υπάρχει μεγαλύτερη ωριμότητα, όπως επίσης και σε θέματα εκπαιδευτικά και νομικά. Μια όψη που σάς βοηθά να δείτε με ρεαλισμό κάποια πράγματα.


Ταύρος
3018/07/2016
Ταύρος
Θέματα ακινήτων και οικονομικών ευνοούνται με τη θετική όψη Ερμή-Κρόνου που θα λειτουργεί και αύριο, η οποία σάς βοηθά να κάνετε σοβαρές συζητήσεις και συμφωνίες. Η επικοινωνία με τους δικούς σας γίνεται πιο σωστή και ρεαλιστική, ενώ και στα ερωτικά υπάρχει βαθύτερη κατανόηση. Επίσης, καταλαβαίνετε καλύτερα τα συναισθήματά σας.
Δίδυμοι
1018/07/2016
Δίδυμοι
Ευνοεί και σταθεροποιεί την επικοινωνία η θετική όψη Ερμή-Κρόνου που θα λειτουργεί και αύριο, γι' αυτό έχετε την ευκαιρία να κάνετε αξιόπιστες συζητήσεις, είτε με τον σύντροφο, είτε με συνεργάτες αλλά και με συγγενείς και καλούς φίλους. Ευνοεί τις συμφωνίες. Μια όψη που ωριμάζει το νου και βλέπετε πιο ρεαλιστικά σχέσεις και καταστάσεις.
Καρκίνος
 18/07/2016
Καρκίνος
Το θετικό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου ευνοεί οικονομικά κι εργασιακά θέματα, όπως επίσης και ζητήματα υγείας και διατροφής, ενώ θα λειτουργεί και αύριο. Έτσι, μπορεί να γίνονται αξιόπιστες κι εποικοδομητικές συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες, και να βιώνετε ένα αίσθημα ασφάλειας. Ταυτόχρονα, τακτοποιείται καλύτερα η καθημερινότητά σας και διάφορα πρακτικά ζητήματα.
Λέων
 18/07/2016
Λέων
Ο Ερμής απ' το ζώδιό σας σχηματίζει θετική όψη με τον σοβαρό Κρόνο, η οποία μέχρι και αύριο βοηθά να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις, γνωριμίες κι επαφές, ενώ ευνοεί τις συμφωνίες, καθώς υπάρχει αξιοπιστία. Η επικοινωνία στα ερωτικά και με τους γύρω σας αποκτά περισσότερη ωριμότητα, το ίδιο και ο νους σας, που σκέφτεται τώρα ρεαλιστικά.
Παρθένος
18/07/2016
Παρθένος
Με το θετικό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου που θα λειτουργεί και αύριο, μπορείτε τώρα να προχωρήσετε αποτελεσματικά το κλείσιμο κάποιων γραφειοκρατικών, επαγγελματικών ή άλλων θεμάτων, όπως επίσης να προχωρήσετε και ζητήματα οικογένειας, σπιτιού κι ακινήτων. Μια όψη που σας σταθεροποιεί και συναισθηματικά, ενώ αποκτάτε σωστότερη κατανόηση ψυχική και του παρελθόντος.
Ζυγός
2318/07/2016
Ζυγός
Καλές μέρες για συμφωνίες και για το προχώρημα σχεδίων, καθώς σχηματίζεται η θετική όψη Ερμή-Κρόνου, η οποία μέχρι και αύριο βοηθά να γίνουν εποικοδομητικές συναντήσεις και συζητήσεις, σε ρεαλιστική και αξιόπιστη βάση. Φίλοι, γνωστοί, συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες παίζουν ενισχυτικό ρόλο και οι σχέσεις σας μαζί τους σταθεροποιούνται. Νοητική σταθερότητα επίσης.
Σκορπιός
 18/07/2016
Σκορπιός
Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα ευνοούνται με το θετικό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου που θα λειτουργεί και αύριο, γι' αυτό είναι ιδανικές μέρες για συναντήσεις με άτομα εξουσίας, για σοβαρές συζητήσεις και συμφωνίες, όπως επίσης και για αγορές και πωλήσεις. Εποικοδομητικές μέρες. Στείλτε βιογραφικά. Βοηθά γενικά την τακτοποίηση πρακτικών και οικονομικών θεμάτων και υποχρεώσεων.
Τοξότης
 18/07/2016
Τοξότης
Κάνει πιο ώριμη την επικοινωνία και το νου πιο ρεαλιστικό το θετικό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, το οποίο μέχρι και αύριο σάς βοηθά να αποκτήσετε σωστότερη αντίληψη των πραγμάτων και να προχωρήσετε σε εποικοδομητικές επαφές, ανοίγματα και ξεκινήματα. Γενικά όσα κάνετε τώρα έχουν περισσότερη σοβαρότητα και αξιοπιστία. Εύνοια σε ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό.
Αιγόκερως
 18/07/2016
Αιγόκερως
Τα πράγματα αυτές τις μέρες κινούνται όπως τα θέλετε, σωστά, σταθερά και αξιόπιστα, λόγω της θετικής όψης Ερμή-Κρόνου, η οποία μέχρι και αύριο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε θέματα οικονομικά, επενδύσεων, εφορίας, δανείων, κληρονομικών κλπ, ενώ ευνοεί τις συμφωνίες. Αποτελεσματικό κλείσιμο κύκλων. Βαθύτερη επικοινωνία με τον σύντροφο. Ψυχική κατανόηση.

Υδροχόος
 18/07/2016
Υδροχόος
Ισορροπεί και ωριμάζει την επικοινωνία η θετική όψη Ερμή-Κρόνου που θα λειτουργεί και αύριο, κι έτσι βελτιώνεται το πάρε-δώσε σας με τον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους φίλους, τους άλλους γενικά. Λέγονται πράγματα σωστά και αξιόπιστα. Εποικοδομητικές επαφές, προχώρημα σχεδίων, εύνοια σε συμφωνίες. Μπορείτε τώρα να βάλετε κάποιες βάσεις για το μέλλον.
Ιχθύες
 18/07/2016
Ιχθύες
Μέρες πολύ καλές για επαγγελματικές επαφές και συμφωνίες, με το θετικό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου που θα λειτουργεί και αύριο να ευνοεί τις συναντήσεις με άτομα εξουσίας, τα οποία τώρα είναι υποστηρικτικά. Γενικά γίνονται εποικοδομητικές κινήσεις – φανείτε επικοινωνιακοί, στείλτε βιογραφικά. Εύνοια και σε θέματα υγείας. Τακτοποίηση της ζωής σας και διάφορων υποχρεώσεων.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics