Breaking News
21 Ιουλίου 2016

Ο Oλυμπιακός μετά τον Κυριάκο Ποντικέα ανανέωσε την συνεργασία του με ακόμα δύο παίκτες, τους Γιώργο Δερβίση και Στέφανο Γαλανόπουλο. 

Ο Δερβίσης δήλωσε σχετικά:«Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό. Ο βασικός κορμός έχει διατηρηθεί και με τις κινήσεις που έχουν γίνει έχουμε ενισχυθεί σημαντικά. Πιστεύω ότι μπορούμε και την νέα χρονιά να φτάσουμε στον τελικό του Champions League και με τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκομίσαμε την περσινή σεζόν, να καταφέρουμε να το κατακτήσουμε, διατηρώντας παράλληλα τα σκήπτρα στην Ελλάδα». 

Απο την πλευρά του ο Γαλανόπουλος είπε:«Η ανανέωση της συνεργασίας μου με τον σύλλογο με γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Εύχομαι τη νέα χρονιά να πετύχουμε όλους τους στόχους μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη που είναι ιδιαίτερα υψηλά».

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics