Breaking News
23 Ιουλίου 2016

Κριός
Ήπια ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη απ' το φευγάτο ζώδιο των Ιχθύων να προκαλεί τάσεις φυγής, απομόνωσης αλλά και υπνηλία. Ευκαιρία να απολαύσετε τη θάλασσα και να χαλαρώσετε. Την Κυριακή που θα μπει στο ζώδιό σας η Σελήνη, το κλίμα γίνεται πιο δραστήριο κι εξωστρεφές, ενώ ανεβαίνει πολύ η ζωτικότητά - ιδανική μέρα για σπορ.


Ταύρος
23/07/2016
Ταύρος
Το Σάββατο είναι αφιερωμένο στις παρέες σας και θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ωραίες στιγμές με φίλους και γνωστούς, σε ήπιο κλίμα. Ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media. Την Κυριακή απ' το μεσημέρι μπορεί να έχετε αυξημένη ανάγκη για χαλάρωση και απομόνωση, ενώ θα μπορέσετε να απολαύσετε τη θάλασσα και την ησυχία.
Δίδυμοι
23/07/2016
Δίδυμοι
Με μια θολούρα και με υπνηλία μπορεί να ξεκινά το Σαββατοκύριακο, πιθανόν και με κάποιες υποχρεώσεις. Το βράδυ του Σαββάτου προσέξτε τις υπερβολές, στο φαγητό, το ποτό, τις αντιδράσεις, κλπ. Η Κυριακή θα είναι αφιερωμένη στις παρέες σας και θα περάσετε καλά με φίλους και σε ομαδικές δραστηριότητες. Ευχάριστη επικοινωνία, βόλτες, εκδρομές.

Καρκίνος
23/07/2016
Καρκίνος
Αισιόδοξα και άνετα ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με το Σάββατο να δίνει την ευκαιρία για ταξίδια, περιπέτειες κι επαφή με τη θάλασσα αλλά και με το διάβασμα, την τέχνη, την πνευματικότητα. Την Κυριακή απ' το μεσημέρι και μετά που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, μπορεί να παρουσιαστούν διάφορες υποχρεώσεις, όμως θα τακτοποιηθούν εύκολα.


Λέων
23/07/2016
Λέων
Με λίγη εσωστρέφεια αλλά και με ερωτική και φευγάτη διάθεση μπορεί να ξεκινά το Σαββατοκύριακο, ενώ το Σάββατο θα έχετε την ευκαιρία για ωραίες ιδιωτικές στιγμές με τον σύντροφό σας. Πιο δραστήρια κι εξωστρεφής η Κυριακή, απ' το μεσημέρι και μετά, με ευκαιρίες για περιπέτειες κι εκδρομές, αλλά και για διάβασμα ή συγγραφή.
Παρθένος
23/07/2016
Παρθένος
Κοινωνικά και ήπια ξεκινά το Σαββατοκύριακο, αν και με λίγη θολούρα ή υπνηλία, όμως το Σάββατο θα έχετε την ευκαιρία για ωραίες συναντήσεις και γνωριμίες. Το βράδυ ωστόσο προσοχή στις ακρότητες. Η Κυριακή απ' το μεσημέρι και μετά θα είναι κάπως πιο εσωστρεφής, ενώ είναι πιθανό ν' ασχοληθείτε με ορισμένα οικονομικά θέματα.


Ζυγός
23/07/2016
Ζυγός
Δουλειά και χαρά το Σάββατο, όπου φαίνεται ότι θα τακτοποιήσετε διάφορες λεπτομέρειες της καθημερινής σας ζωής – ευκαιρία για καθαριότητα, ράψιμο, νοικοκυριό γενικά. Ενασχόληση με υγεία και διατροφή. Η Κυριακή όμως θα έχει κοινωνική ζωή και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον σύντροφο, τους συνεργάτες και να γνωρίσετε και να συναντήσετε κόσμο.
Σκορπιός
23/07/2016
Σκορπιός
Αρκετά ερωτικά και ρομαντικά ξεκινά το Σαββατοκύριακο, ενώ ειδικά το Σάββατο θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε, να βγείτε, να διασκεδάσετε, να παίξετε και να κάνετε ευχάριστες καλοκαιρινές δραστηριότητες και σπορ. Την Κυριακή απ' το μεσημέρι και μετά η εστίαση της προσοχής περνά σε τακτοποίηση εργασιών, επαγγελματικών ή του νοικοκυριού.
Τοξότης
23/07/2016
Τοξότης
Με υπνηλία ή θολούρα μπορεί να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο, με το Σάββατο να είναι κάπως πιο ήσυχο κι εσωστρεφές, ενώ η εστίαση της προσοχής βρίσκεται κυρίως στην ιδιωτική σας ζωή και το σπίτι. Η Κυριακή όμως θα είναι πιο χαρούμενη κι εξωστρεφής, και θα μπορέσετε να παίξετε, να κάνετε σπορ, να βγείτε και να φλερτάρετε.


Αιγόκερως
23/07/2016
Αιγόκερως
Επικοινωνιακά κι ανάλαφρα ξεκινά το Σαββατοκύριακο, ενώ το Σάββατο θα δώσει την ευκαιρία για βόλτες, ταξιδάκια, συναντήσεις και γνωριμίες. Τηλέφωνα και μηνύματα διάφορα. Ευκαιρία για διάβασμα και πληροφόρηση. Η Κυριακή απ' το μεσημέρι και μετά θα εστιάσει την προσοχής σας κυρίως στο σπίτι και την οικογένεια, ή σε θέματα ακινήτων.


Υδροχόος
23/07/2016
Υδροχόος
Ευκαιρία για αγορές το Σάββατο, το οποίο επίσης θα δώσει έμφαση σε θέματα οικονομικά. Μια μέρα πιο απολαυστική και ήρεμη, με καλό φαγητό, μουσική, επαφή με τη φύση. Η Κυριακή απ' το μεσημέρι και μετά θα είναι ζωηρή κι επικοινωνιακή, και θα έχετε την ευκαιρία για βόλτες, ταξιδάκια, συναντήσεις διάφορες και πολλή κουβεντούλα.


Ιχθύες
23/07/2016
Ιχθύες
Κάπως νυσταγμένα και με φευγάτη διάθεση μπορεί να ξεκινά το Σαββατοκύριακο, όμως το Σάββατο που η Σελήνη θα διατρέχει το ζώδιό σας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που θέλετε και να είστε πιο δραστήριοι κι εξωστρεφείς. Ξεκινήματα, πρωτοβουλίες. Η Κυριακή θα είναι αφιερωμένη στην απόλαυση της ζωής, της ηρεμίας, της φύσης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics