Breaking News
27 Ιουλίου 2016

27/07/2016
Κριός
Προσφέρει πολλές δημιουργικές ιδέες και κάποιες λύσεις αυτές τις μέρες η θετική όψη τριγώνου Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυξάνει τη διαύγεια και την επινοητικότητα. Παίρνετε έξυπνες πρωτοβουλίες. Επίσης φέρνει ωραίες συναντήσεις-εκπλήξεις και ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά, ενώ μπορεί να λέγονται λόγια που ενθουσιάζουν. Ευνοεί την τεχνολογία.


Ταύρος
27/07/2016
Ταύρος
Μια θετική όψη κορυφώνεται σήμερα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, το οποίο αυτές τις μέρες ξεμπλοκάρει την ψυχολογία σας, σας απελευθερώνει από εμμονές του παρελθόντος, ενώ βλέπετε τα πράγματα πιο αποστασιοποιημένα. Παράλληλα, προσφέρει λύσεις που αφορούν κυρίως θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Καλές μέρες για αγορές συσκευών, κυρίως οικιακής χρήσης.
Δίδυμοι
27/07/2016
Δίδυμοι
Η θετική όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, προσφέρει πολλές έξυπνες ιδέες αυτές τις μέρες, ενώ ευνοεί ιδιαίτερα θέματα τεχνολογίας και ίντερνετ, και αγορές που αφορούν ανάλογα προϊόντα και συσκευές. Φέρνει όμως και ευχάριστες, αναπάντεχες συναντήσεις και γνωριμίες, ή ωραία αναπάντεχα ταξιδάκια και βόλτες που ενθουσιάζουν. Διαύγεια νου, εμπνεύσεις, λύσεις.
Καρκίνος
27/07/2016
Καρκίνος
Μια επιρροή καλή για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα φέρνει αυτές τις μέρες πρόοδο σε επαφές και συμφωνίες, ίσως γίνονται αναπάντεχες καλές συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ δίνονται και λύσεις που φέρνουν και κέρδη. Ευνοούνται αγορές συσκευών επικοινωνίας, προσωπικής κι επαγγελματικής χρήσης.
Λέων
27/07/2016
Λέων
Ο ευφυής Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα θετική όψη με τον επινοητικό Ουρανό, η οποία αυτές τις μέρες προσφέρει πολλές έξυπνες εμπνεύσεις και ιδέες, δίνει λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν, ενώ ο νους αποκτά διαύγεια και θετικότητα. Φέρνει επίσης ευχάριστες ξαφνικές συναντήσεις και γνωριμίες, όπως επίσης ταξίδια κι ενθουσιώδεις περιπέτειες.
Παρθένος
27/07/2016
Παρθένος
Σήμερα κορυφώνεται μια θετική όψη, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, το οποίο αυτές τις μέρες προσφέρει διαύγεια ψυχική, βλέπετε κάποια πράγματα πιο καθαρά και απελευθερώνεστε από κολλήματα και εμμονές. Επίσης έχετε την ευκαιρία να κλείσετε γρήγορα ορισμένα θέματα, καθώς δίνονται λύσεις. Πιθανή απρόσμενη οικονομική ενίσχυση ή αναπάντεχες καλές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα.
Ζυγός
27/07/2016
Ζυγός
Ωραίες απρόσμενες συναντήσεις και γνωριμίες φέρνει αυτές τις μέρες η θετική όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ γνωρίζεστε με ανθρώπους φρέσκους, εναλλακτικούς, ιδιαίτερους. Ωραίες ομαδικές δραστηριότητες επίσης. Μια όψη που κάνει την επικοινωνία στις σχέσεις ενδιαφέρουσα κι ενθουσιώδη. Ευνοεί ιδιαίτερα τη δικτύωση, το ίντερνετ και την υψηλή τεχνολογία.
Σκορπιός
27/07/2016
Σκορπιός
Αυτές τις μέρες με τη θετική όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα δίνονται κάποιες λύσεις και υπάρχει πρόοδος στον επαγγελματικό χώρο, ίσως γίνονται επίσης και κάποιες απρόσμενες επαφές και γνωριμίες, ενώ έχετε περισσότερες ιδέες. Ευνοεί ιδιαίτερα τον εκσυγχρονισμό στον επαγγελματικό εξοπλισμό και στις συσκευές επικοινωνίας. Επίσης ευνοείται η επικοινωνία με το κοινό.
Τοξότης
27/07/2016
Τοξότης
Φέρνει πάρα πολλές και δημιουργικές ιδέες και εμπνεύσεις αυτές τις μέρες η θετική όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία κάνει το νου σας διαυγή κι επινοητικό. Ταυτόχρονα, φέρνει και ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά, αλλά και ενθουσιώδεις κι αναπάντεχες στιγμές στα ταξίδια σας. Γνωρίζετε καινούργια πράγματα, μέρη και ανθρώπους.
Αιγόκερως
27/07/2016
Αιγόκερως
Σας ξεμπλοκάρει ψυχολογικά αυτές τις μέρες η θετική όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία προσφέρει βάθος και διαύγεια στη σκέψη, κι έτσι κάνετε απελευθερωτικές συνειδητοποιήσεις και αφήνετε πίσω διάφορες εμμονές και μνήμες. Επίσης δίνει λύσεις σε θέματα σπιτιού και οικονομικών, όπου είναι πιθανό να προχωρούν γρήγορα ανάλογα ζητήματα.
Υδροχόος
27/07/2016
Υδροχόος
Ο εφευρετικός σας εαυτός βγαίνει έντονα στην επιφάνεια αυτές τις μέρες με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, το οποίο προσφέρει επινοητικότητα, φρέσκες ιδέες και συνειδητοποιήσεις, ενώ κάνετε και πολύ ωραίες επαφές και συζητήσεις. Ευχάριστες κι αναπάντεχες συναντήσεις και γνωριμίες, ενθουσιασμός στις σχέσεις. Καλή όψη για θέματα υψηλής τεχνολογίας και για συσκευές επικοινωνίας.
Ιχθύες
27/07/2016
Ιχθύες
Έσοδα που δεν περιμένατε και καλές επαφές και συζητήσεις στα εργασιακά φέρνει αυτές τις μέρες η θετική όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ωθεί τα πράγματα σε γρήγορη εξέλιξη. Μια όψη που δίνει λύσεις οικονομικές, εργασιακές αλλά και υγείας, ενώ μαθαίνετε χρήσιμα πράγματα. Λύσεις επίσης σε θέματα καθημερινά και νοικοκυριού. Ωραίες αγορές.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics