Breaking News
30 Ιουλίου 2016

30/07/2016
Κριός
Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο θα φέρει κινητικότητα στα εργασιακά για αρκετές εβδομάδες, συγκεκριμένα έως τις 7/10, ένα διάστημα με πολλές επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες. Στείλτε βιογραφικά. Επίσης κινητικότητα σε θέματα υγείας και διατροφής – πιθανές συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας. Ανάγκη για τάξη και καθαριότητα. Πιο εντατική ενασχόληση με τα κατοικίδια.


Ταύρος
 30/07/2016
Ταύρος
Ο Ερμής απ' την Παρθένο θα δώσει πολλές ευκαιρίες για ερωτικές γνωριμίες έως τις 7/10, ένα διάστημα με νέους έρωτες αλλά και με επανασυνδέσεις, καθώς στο τέλος Αυγούστου θα γυρίσει ανάδρομος. Επίσης όλο αυτό το διάστημα θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση. Πολλές δημιουργικές ιδέες, επιχειρηματικότητα. Ενασχόληση και ενημέρωση για θέματα παιδιών.
Δίδυμοι
 30/07/2016
Δίδυμοι
Αλλάζει ζώδιο ο Ερμής, και για αρκετές εβδομάδες θα φέρει κινητικότητα σε θέματα σπιτιού, ακινήτων και οικογένειας. Μέχρι τις 7/10 λοιπόν θα είναι εποχή μετακομίσεων, ενοικιάσεων κλπ, ενώ το σπίτι σας μπορεί να γίνει κέντρο διερχομένων! Επίσης στο διάστημα αυτό η σκέψη σας θα είναι περισσότερο εστιασμένη στο παρελθόν. Ταξιδάκια στις ρίζες σας.
Καρκίνος
 30/07/2016
Καρκίνος
Σε μια ιδιαίτερα κινητική κι επικοινωνιακή περίοδο σάς βάζει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος για αρκετές εβδομάδες, συγκεκριμένα έως τις 7/10, θα φέρει πολλές συναντήσεις, γνωριμίες, συζητήσεις, συμφωνίες και ιδέες. Ένα διάστημα με πολλές επίσης μετακινήσεις και ταξιδάκια. Εποχή μαθημάτων, σεμιναρίων, διαβάσματος, γραψίματος. Επαφές με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.
Λέων
 30/07/2016
Λέων
Φεύγει απ' το ζώδιό σας ο επικοινωνιακός Ερμής, ενώ τώρα και για πολλές εβδομάδες θα τονίσει τον οικονομικό σας τομέα. Έτσι, μέχρι τις 7/10 θα είναι εποχή με διάφορες συναλλαγές, συμφωνίες, πληρωμές, αγορές, πωλήσεις κλπ, ενώ ίσως έχετε ιδέες για νέα έσοδα. Η σκέψη σας θα βρίσκεται περισσότερο σε θέματα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας.
Παρθένος
30/07/2016
Παρθένος
Στο ζώδιό σας για μια μακρά διέλευση μπαίνει ο νοητικός κι ανάλαφρος Ερμής, οποίος μέχρι τις 7/10 που θα κάτσει θα κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακή τη ζωή σας, με πολλές γνωριμίες, συναντήσεις, συζητήσεις, πολλές επίσης ιδέες αλλά και μετακινήσεις και ταξιδάκια. Θα είναι εποχή ξεκινήματος μαθημάτων και σεμιναρίων. Πιθανή αγορά οχήματος ή συσκευών επικοινωνίας.

Ζυγός
 30/07/2016
Ζυγός
Το πέρασμα του Ερμή απ' τον τελευταίο σας οίκο για αρκετές εβδομάδες, συγκεκριμένα μέχρι τις 7/10, σας βάζει σε μια περίοδο κλεισίματος θεμάτων, γραφειοκρατικών, νομικών ή άλλων, ενώ θα είναι και εποχή απολογισμών στην οποία ο νους σας θα απασχοληθεί αρκετά με περασμένες καταστάσεις. Πιθανές ενοχικές σκέψεις, αλλά και περισσότερη διαύγεια του υποσυνειδήτου.
Σκορπιός
 30/07/2016
Σκορπιός
Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα ενεργοποιήσει για αρκετές εβδομάδες τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης, κι έτσι μέχρι τις 7/10 θα είναι ένα διάστημα με πολλές συναντήσεις και με νέους και παλιούς φίλους να έρχονται στη ζωή σας. Μαθήματα και σεμινάρια μέσα σε ομάδες. Εναλλακτική μάθηση. Εποχή που έχετε πολλές ιδέες για το μέλλον.
Τοξότης
 30/07/2016
Τοξότης
Αρκετή κινητικότητα ξεκινά με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος για πολλές εβδομάδες θα δώσει την ευκαιρία για επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες, συγκεκριμένα έως τις 7/10, ενώ θα έχετε και πολλές επαγγελματικές ιδέες. Επίσης θα είναι ένα διάστημα που θα επικοινωνήσετε περισσότερο με το κοινό και για τη δουλειά σας.
Αιγόκερως
 30/07/2016
Αιγόκερως
Ξεκινά μια περίοδος αρκετών εβδομάδων με έμφαση σε θέματα ταξιδιών κι εκπαίδευσης τώρα με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος έως τις 7/10 θα δώσει την ευκαιρία για επαφές με το εξωτερικό και με ξένους, για ταξίδια και νέες σπουδές, ενώ κινητικότητα θα υπάρξει και σε νομικά ζητήματα. Ο νους σας γίνεται πιο αισιόδοξος στο διάστημα αυτό.
Υδροχόος
 30/07/2016
Υδροχόος
Τώρα που αλλάζει ζώδιο ο Ερμής θα υπάρξει κινητικότητα σε ζητήματα οικονομικά, για αρκετές εβδομάδες. Συγκεκριμένα, έως τις 7/10 θα δώσει την ευκαιρία για συζητήσεις και συμφωνίες που αφορούν δάνεια, επενδύσεις, χορηγίες, κληρονομικά κλπ. Παράλληλα, ο νους σας θα γίνει πιο βαθύς – εποχή ψυχανάλυσης κι έρευνας. Προσέξτε όμως τις εμμονές.
 30/07/2016
Ιχθύες
Σας βάζει σε μια αρκετά κοινωνική περίοδο η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος για πολλές εβδομάδες θα δώσει την ευκαιρία για νέες γνωριμίες αλλά και για επανασυνδέσεις. Συγκεκριμένα μέχρι τις 7/10, θα είναι εποχή συναντήσεων, νέων σχέσεων και συνεργασιών, ενώ θα κάνετε πολλές συζητήσεις και η σκέψη σας θα βρίσκεται πολύ στους άλλους.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics