Breaking News
31 Ιουλίου 2016

Ο Ιούλιος μας αποχαιρετά με χαμόγελα, με κατακτήσεις, με σταθερότητα και ζεστασιά που μας δίνουν την υπόσχεση ότι ο Αύγουστος που ακολουθεί, θα δώσει σιγουριά και υλοποίηση στόχων! Η μέρα είναι ιδανική για να αναλάβουμε σοβαρές συναισθηματικές δεσμεύσεις!


 Κριός

Το διάστημα που πέρασε άλλαξες πάρα πολύ τις απόψεις σου, αγαπητέ Κριέ, πάνω σε σημαντικά ζητήματα. Το μέλλον θα σου αποδείξει ότι η μεταμόρφωση του εσωτερικού σου συστήματος αξιών οδηγεί σε σωστό δρόμο και μπορείς πλέον να περιμένεις θετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς. Υποστήριξε τις θέσεις σου και όλα θα πάνε καλά.
 Ταύρος

Το ερχόμενο διάστημα επιφυλάσσει ικανοποιήσεις στο ζώδιό σου, σε όλους τους τομείς. Απόλαυσε την εύνοια των πλανητών και αξιοποίησέ την για να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που επιθυμείς. Η σοβαρότητα και η αφοσίωση που θα δείξεις θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.
 ιΔίδυμοι

Μην αγνοείς τα σημάδια που σου δείχνουν οι καταστάσεις. Παρατήρησε προσεκτικά και μέσα από τις λεπτομέρειες θα εντοπίσεις την ουσία που θα σε οδηγήσει στο σημείο που επιθυμείς. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στην Παρθένο, θα γίνει πολύ καλύτερη η επικοινωνία για το ζώδιό σου. Η διαίσθησή σου λειτουργεί απόλυτα σωστά. Ακολούθησέ την και έχεις να κερδίσεις πολλά από την καθοδήγησή της.
ΚαρκίνοςΚαρκίνος

Οι πλανήτες πρόκειται να προσφέρουν στο ζώδιό σου ικανοποιήσεις που δεν περιμένεις. Μην τις αντιμετωπίσεις με αδιαφορία. Είναι μία θαυμάσια περίοδος α φροντίσεις τα θέματα που σε πίεσαν το τελευταίο διάστημα και να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που εμποδίζουν την ολοκλήρωση των σχεδίων σου. Οι νέες συνθήκες θα σε απογειώσουν.
 Λέων

Η δημιουργικότητα του ζωδίου σου βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα τον τελευταίο καιρό και τα άστρα σου προσφέρουν ευκαιρίες για την αξιοποίησή της. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί οι πιο σημαντικές από αυτές τις ευκαιρίες θα παρουσιαστούν εντελώς ξαφνικά και θα χρειαστεί να τις αξιοποιήσεις αμέσως.
 Παρθένος

Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου, το ερχόμενο διάστημα οι υποχρεώσεις θα είναι περισσότερες από ό,τι συνήθως και θα χρειαστεί σωστός προγραμματισμός για την αξιολόγηση των αναγκών, καθώς επίσης και συνέπεια για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις, χωρίς να καταπονηθείς.
 Ζυγός

Οι κινήσεις που θα κάνεις τώρα, αγαπητέ Ζυγέ, θα αποφέρουν οφέλη και οδηγήσουν σε μεγάλη βελτίωση της ζωής σου. Η επιμονή και η αφοσίωση στο πρόγραμμά σου θα φέρουν θετικές εξελίξεις σε πολλά επίπεδα. Μην σε τρομάξουν οι νέες συνθήκες που θα προκύψουν – αντιθέτως, βρες λύσεις ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς.
ΣκορπιόςΣκορπιός

Ο δρόμος της επιτυχίας είναι σημαντικός, αγαπητέ Σκορπιέ, και μπορεί να σε οδηγήσει σε ικανοποιήσεις που δεν είχες ονειρευτεί. Στήριξε με πίστη τις επιλογές σου και μην ασχολείσαι με όσους δυσανασχετούν με την προσωπική σου εξέλιξη.
 Τοξότης

Η οικογένεια σε στηρίζει, αγαπητέ Τοξότη, αλλά παράλληλα σε απασχολεί με διάφορα ζητήματα. Απόφυγε να πάρεις θέση σε θέματα που δεν σε αφορούν άμεσα και μην μεταφέρεις όσα ακούσεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος παρανόησης. Η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι η καλύτερη λύση. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στην Παρθένο, πολλά θέματα θα μπουν στη σειρά τους.
ΑιγόκερωςΑιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό σε ταλαιπώρησε αρκετά πρόσφατα, ευτυχώς όμως τώρα οι δυσκολίες υποχωρούν για το ζώδιό σου και θα δεχτείς βοήθεια εκεί που δεν θα το περιμένεις. Επωφελήσου άμεσα και προχώρα στην τακτοποίηση ζητημάτων που θα ανοίξουν τον δρόμο για την πραγματοποίηση των στόχων σου.
 Υδροχόος

Οι καταστάσεις απαιτούν άμεση διευθέτηση, αγαπητέ Υδροχόε, και θα πρέπει να δείξεις συνέπεια και σοβαρότητα. Συγκέντρωσε την ευγένειά σου και διοχέτευσέ την στα ζητήματα που σε απασχολούν. Δείξε ψυχραιμία και μην αποφεύγεις τα προβλήματα που προκύπτουν. Η επίλυσή τους θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις.
 Ιχθύς

Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στην Παρθένο, ο χρόνος της ολοκλήρωσης των σχεδίων σου, αγαπητέ Ιχθύ, πλησιάζει. Μην βιάζεσαι να πανηγυρίσεις και κάνε τις τελευταίες απαραίτητες κινήσεις για να εξασφαλίσεις το τελικό αποτέλεσμα. Η επιτυχία είναι κοντά και θα έχει διάρκεια. Μην αφήσεις όμως τα πράγματα στην τύχη τους και συγκεντρώσου όσο χρειάζεται για την επιτυχία που θα είναι όλη δική σου.
Πηγή: oroskopos.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics