Breaking News
13 Αυγούστου 2016

13/08/2016
Κριός
Οι σχέσεις περνούν από δοκιμασίες αυτές τις μέρες με τις δύσκολες όψεις της Αφροδίτης που κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ επηρεάζονται προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Δεν λείπουν οι απογοητεύσεις και τα ψέματα. Επίσης δοκιμάζονται τα οικονομικά και χρειάζεται συνετή διαχείριση, ενώ θα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις.

Ταύρος
13/08/2016
Ταύρος
Δοκιμάζονται ερωτικές και φιλικές σχέσεις αυτές τις μέρες με τις δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης που κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, δοκιμάζεται όμως και η αυτοπεποίθησή σας. Οι αξίες ορισμένων ανθρώπων σάς προβληματίζουν και είναι αιτία ακόμα και απομακρύνσεων. Προσοχή σε ψέματα, ίντριγκες, έλλειψη σωστών ορίων. Επίσης οι σχέσεις με τα παιδιά έχουν κάποιες δυσκολίες.
Δίδυμοι
13/08/2016
Δίδυμοι
Αυξάνει το αίσθημα μοναξιάς αυτές τις μέρες με τις δύσκολες όψεις της Αφροδίτης που κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, κι έτσι ακόμα κι αν βρίσκεστε μέσα σε πολύ κόσμο, μπορεί να νιώθετε απομονωμένοι. Βάλλονται αισθηματικές, οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις. Προσέξτε ποιον εξιδανικεύετε. Πιθανές απογοητεύσεις, ψέματα, πρακτικά και ηθικά εμπόδια. Οικονομική στενότητα.

Καρκίνος
13/08/2016
Καρκίνος
Λόγω των δύσκολων όψεων της Αφροδίτης που κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, είναι μέρες που οι σχέσεις περνούν από τεστ. Κυρίως μάλιστα συγγενικές και επαγγελματικές σχέσεις. Φαίνεται να υπάρχει έλλειψη κατανόησης και να εκφράζονται σκληρά λόγια και κριτικές, ακόμα και ψέματα. Προσέξτε να μην παρεξηγείτε λόγια και προθέσεις των άλλων.


Λέων
13/08/2016
Λέων
Μέσα στο Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη κορυφώνει δυο δυσμενείς όψεις, οι οποίες δοκιμάζουν ερωτικά και οικονομικά. Πιθανόν να παρουσιάζονται εμπόδια και απορριπτικές συμπεριφορές στα αισθηματικά, ενώ αυξάνουν οι οικονομικές υποχρεώσεις και ίσως πρέπει να στηρίξετε άλλους. Μια δυσκολία στο να περάσετε καλά είναι αναμενόμενη. Σας προβληματίζουν οι αξίες κάποιων ατόμων.
Παρθένος
13/08/2016
Παρθένος
Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει μέσα στο Σαββατοκύριακο δυο δυσμενείς όψεις με Κρόνο και Ποσειδώνα, οι οποίες αυτές τις μέρες δοκιμάζουν ερωτικούς και οικογενειακούς κυρίως δεσμούς, αλλά και τα οικονομικά σας. Δοκιμάζεται όμως και το αίσθημα της αξίας σας. Προσέξτε από ποιον παρασύρεστε – πιθανές εξαπατήσεις αλλά και αίσθημα απόρριψης.
Ζυγός
13/08/2016
Ζυγός
Είναι μέρες που κλείνουν κύκλοι σε σχέσεις και συνεργασίες με τις δύσκολες όψεις της Αφροδίτης που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, κάτι που δε γίνεται και πολύ εύκολα. Πιθανόν να αυξάνει και το αίσθημα μοναξιάς. Σκληρά λόγια, δοκιμασίες με συγγενείς αλλά και σε εργασιακές σχέσεις. Διαλύονται κάποιες αυταπάτες. Προσοχή σε ψέματα και παρεξηγήσεις.


Σκορπιός
13/08/2016
Σκορπιός
Αυτή την εποχή είστε αρκετά αυστηροί με τις αξίες σας, ενώ τώρα που κορυφώνονται δυο δύσκολες όψεις της Αφροδίτης, μπορεί να βγάζετε πλέον απ' τη ζωή σας ανθρώπους που δεν εκτιμάτε. Είναι επίσης μέρες που πρέπει να προσέξετε τις πλάνες στα ερωτικά αλλά και την έλλειψη ισορροπίας σε φιλίες και μέσα σε ομάδες. Πίεση οικονομική.


Τοξότης
13/08/2016
Τοξότης
Είναι κάποιες φορές που ακόμα και μέσα σε κόσμο μπορεί να νιώθει κανείς μόνος. Κάτι τέτοιο συμβαίνει αυτές τις μέρες με τις δύσκολες όψεις της Αφροδίτης που κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, οι οποίες δοκιμάζουν επαγγελματικούς, οικογενειακούς και αισθηματικούς δεσμούς, αλλά και τα οικονομικά σας. Προσέξτε πλάνες και σκληρές συμπεριφορές. Δοκιμασία αυτοεκτίμησης.


Αιγόκερως
13/08/2016
Αιγόκερως
Δεν αποκλείεται να κλείνουν κεφάλαια σε σχέσεις και συνεργασίες αυτές τις μέρες με τις δύσκολες όψεις της Αφροδίτης που κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ μπορεί κιόλας να αποκαλύπτονται ψέματα και μυστικά. Βάλλονται κυρίως ερωτικές, επαγγελματικές και συγγενικές σχέσεις. Προσοχή σε παρασκήνια. Πιθανές πολιτικές, θρησκευτικές, ιδεολογικές, ηθικές διαφορές.
Υδροχόος
13/08/2016
Υδροχόος
Κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο δυο δύσκολες όψεις της Αφροδίτης, οι οποίες αυτές τις μέρες δημιουργούν οικονομικά προβλήματα, ίσως με απώλειες και παραπάνω υποχρεώσεις, ενώ είναι πιθανό να πρέπει να θυσιάσετε κάποια ποσά. Παράλληλα, οι όψεις αυτές δοκιμάζουν δεσμούς, κυρίως φιλικούς, ενώ δημιουργούνται και ίντριγκες. Σας απογοητεύει η έλλειψη αξιών ορισμένων ατόμων.


Ιχθύες
13/08/2016
Ιχθύες
Μην απορείτε αν βιώνετε ένα αίσθημα μοναξιάς αυτές τις μέρες, γιατί το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο είναι αρκετά παγερό συναισθηματικά και δοκιμάζει προσωπικούς κι επαγγελματικούς δεσμούς. Παράλληλα, χρειάζεται προσοχή σε εξιδανίκευση λάθος ατόμων και σε πλάνες, εξαπατήσεις κι αυταπάτες. Εμπόδια, πιέσεις και απώλειες και στα οικονομικά.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics