Breaking News
15 Αυγούστου 2016

Κριός: Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις, γιατί η μέρα επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σου. Να θυμάσαι πως είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα.

Ταύρος: Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα που δεν τα περίμενες θα σε γεμίσουν αισιοδοξία σου και θα σε κάνουν να βλέπεις πιο θετικά τη ζωή σου. Κράτησε τη θετική στάση, γιατί θα σου χρειαστεί για να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα.

Δίδυμοι: Σήμερα νιώθεις αρκετά καλύτερα και έχεις την όρεξη να κάνεις αρκετές αλλαγές που θεωρείς ότι θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις μέσα στον ενθουσιασμό σου. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος σε κάποιες επιλογές και μην αφήσεις έξω από αυτά που σε απασχολούν τα δικά σου άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά στις αποφάσεις σου.

Καρκίνος: Σήμερα το άγχος σου δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά. Αυτή η κατάσταση φέρνει καθυστερήσεις αλλά και εκνευρισμούς, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Βάλε μπροστά την ψυχραιμία σου και να είσαι έτοιμος για όλα.

Λέων: Θα πρέπει σήμερα να κάνεις προσπάθεια για να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην ξεσπάσεις σε δικά σου άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα. Κάποια δικά σου θέματα θέλουν προσεχτική αντιμετώπιση και μόνο εσύ μπορείς να τα λύσεις. Εξέτασε τα λοιπόν και πάρε αποφάσεις. Μην φοβάσαι να κάνεις αλλαγές γιατί οι περισσότερες θα είναι προς όφελός σου και εκτός των άλλων είναι απαραίτητες για να προχωρήσεις μπροστά.

Παρθένος
Γενικά: Θα κάνετε πολλές μετακινήσεις και εξορμήσεις που θα ανανεώσουν την σχέση σας. Μια μεγάλη περίοδος άγχους και έντονου παρασκηνίου φαίνεται ότι τελείωσε για εσάς οριστικά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου ξεκαθαρίστε με το παρελθόν και διώξτε καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν και δεν σας προσφέρουν τίποτα. Προσπαθείστε να είστε αντικειμενικοί γιατί το μυαλό σας θα είναι μπερδεμένο αυτή τη περίοδο και θα πρέπει να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος. Στον αισθηματικό τομέα, όσοι από εσάς περάσατε από δοκιμασίες, μπορείτε τώρα να ανακτήσετε τις χαμένες ισορροπίες και να αναβιώσετε τον ερωτά σας.


Ζυγός
Γενικά: Μία έντονη συναισθηματική ή σεξουαλική έλξη, μια πολύ αποκαλυπτική και οικεία συνάντηση ή μια ακαταμάχητη επιθυμία να είστε κοντά και να μοιράζεστε τα αισθήματά σας με κάποιον, είναι πολύ πιθανές σήμερα. Συγκινήσεις και θέματα σε μια στενή σχέση που κρύβονταν για ορισμένο καιρό, έρχονται στην επιφάνεια σήμερα πιθανόν με καταστροφικό τρόπο. Ολες σας οι σχέσεις εντείνονται σήμερα και πρέπει να ρυθμίζετε την τάση σας να αντιδράτε με καταπιεστικό και απαιτητικό τρόπο στους άλλους (Παράφορες αισθηματικές σχέσεις. Ανικανοποίητοι αισθηματικά. Μία τραγική ερωτική υπόθεση).


Σκορπιός
Γενικά: Τα ερωτικά σας αισθήματα και πάθη είναι έντονα και πιεστικά σήμερα και πιθανόν να έχετε την τάση να γίνεστε πολύ απαιτητικοί από τον σύντροφό σας. Η ένταση στις σχέσεις σας μπορεί να εμφανιστεί επειδή κάποιος από τους δυο αισθάνεται ότι δίνει περισσότερα χωρίς την ανάλογη ανταπόκριση από τον άλλον. Η έντονη επιθυμία αγάπης μπορεί εύκολα αυτές τις ημέρες να γίνει θυμός, εριστικότητα ή και πεδίο σύγκρουσης.


Τοξότης
Γενικά: Ήρεμη μέρα για το ζώδιό σας και θα μπορέσετε να απολαύσετε την ησυχία, τη φύση, το καλό φαγητό, τις αισθήσεις, την άνεση. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα οικονομικά, ενώ το πρωί ίσως υπάρξουν ορισμένοι ανταγωνισμοί και κτητικές διαθέσεις. Το βράδυ υπάρχει αστάθεια στα αισθηματικά. Πιθανές επαγγελματικές και οικονομικές συζητήσεις κι επαφές.


Αιγόκερος
Γενικά: Επειδή σήμερα θα είσαι εύθικτος/η και έτοιμος/η ανά πάσα στιγμή να υποστηρίξεις φανατικά την άποψη σου απέναντι στον/στην προϊστάμενο/η σου ή κάποιον γονιό σου, καλύτερα να κρατήσεις τις σημαντικές συζητήσεις και τις διαφωνίες σου κάβα για μια επόμενη μέρα...


Υδροχόος
Γενικά: Αν μιλάγαμε για οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, τότε θα του/της έγραφα για την ανάγκη να πιστέψει πως υπάρχει ένα νόημα στην γεμάτη προβλήματα και εντάσεις καθημερινότητα του/της. Όμως εσύ δεν πιστεύεις σε κάποιο αδιόρατο και αναπόδραστο νόημα - μόνο στις πράξεις και τις συνέπειες τους. Ε λοιπόν, απουσία νοήματος και πίστης, σήμερα αισθάνεσαι τόσο παγιδευμένος στις συνέπειες των αποφάσεων που έχεις πάρει στην προσωπική σου ζωή, που καλύτερα να μην προκαλέσει κανείς/καμία.


Ιχθύς
Γενικά: Σε γενικές γραμμές αυτή είναι μια καλή ημέρα για να εκπληρώσετε ορισμένες επιθυμίες σας αλλά θα πρέπει να γίνετε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην αφήσετε να παρασυρθείτε από τον υπερβολικό ενθουσιασμό και τις εξωπραγματικές ή ακατόρθωτες ιδέες. Σε προσωπικό επίπεδο αν δεν έχετε κάποια σχέση και ξεκινήσετε μια καινούργια προσέξτε μην γίνετε υπερβολικοί ή δώσετε πολύ πιο περισσότερα απ’όσα θα μπορούσαν να σας προσφέρουν.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics