Breaking News
01 Σεπτεμβρίου 2016

01/09/2016
Κριός
Μια δύσκολη έκλειψη Ηλίου είναι αυτή που κορυφώνεται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία επηρεάζει κυρίως θέματα εργασιακά, υγείας και καθημερινού προγράμματος και ρουτινών, κι έτσι αυτή την εποχή γίνονται σημαντικές αλλαγές στα παραπάνω, ή υπάρχουν ορισμένες κρίσεις και σύγχυση. Σας καλεί να “γειωθείτε” καλύτερα στην πρακτική ζωή και σε καθημερινές φροντίδες.

 

Ταύρος
3101/09/2016
Ταύρος
Η έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα επηρεάζει κυρίως θέματα ερωτικά, παιδιών, δημιουργικότητας κι επιχειρηματικότητας, ενώ καθώς είναι μια δύσκολη επιρροή, σηματοδοτεί μια περίοδο κρίσεων στα παραπάνω, με εμπόδια, αυταπάτες και πιέσεις. Πιθανόν να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να διασκεδάσετε, να χαρείτε και να δημιουργήσετε, όμως θα γεννηθεί νέο δημιουργικό δυναμικό.
Δίδυμοι
1001/09/2016
Δίδυμοι
Αρκετά δύσκολη για το ζώδιό σας η έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία σηματοδοτεί μια εποχή όπου το παρελθόν έρχεται και σας “στοιχειώνει”, ενώ εμπόδια και δοκιμασίες φέρνει σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Σίγουρα προκαλεί συναισθηματική αναταραχή, ενώ ούτε σχέσεις, συνεργασίες κι επαγγελματικά γλυτώνουν από τις δοκιμασίες. Προσοχή σε αυταπάτες.


Καρκίνος
 01/09/2016
Καρκίνος
Δοκιμάζει τον τρόπο που επικοινωνείτε, μιλάτε και γράφετε αυτή η έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα, και σας καλεί να αλλάξετε το στυλ επικοινωνίας σας αλλά και τον τρόπο σκέψης σας. Είναι επίσης μια εποχή με δυσκολίες σε θέματα μετακινήσεων, οχημάτων κλπ. Ακόμα, δοκιμασίες πιθανές σε σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.


Λέων
 01/09/2016
Λέων
Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της έκλειψης Ηλίου, μια δύσκολη έκλειψη, η οποία αυτή την εποχή επηρεάζει κυρίως τον οικονομικό σας τομέα και το αίσθημα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας. Έτσι, είναι πιθανό να βιώνετε αίσθημα ανασφάλειας, ενώ εμπόδια και δοκιμασίες μπορεί να υπάρχουν σε αγορές, πωλήσεις, πληρωμές. Ίσως δεν μπορείτε κιόλας να απολαύσετε τώρα τη ζωή.


Παρθένος
01/09/2016
Παρθένος
Πολύ σημαντική για εσάς η έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα, καθώς γίνεται στο ζώδιό σας, και σηματοδοτεί μια εποχή που η ζωή σας παίρνει νέα πορεία, μέσα όμως από προσωπικές κρίσεις και απογοητεύσεις, καθώς είναι μια αρκετά δυσμενής έκλειψη. Διαλύονται αυταπάτες, ίσως βιώνετε αίσθημα εγκλωβισμού, όμως γίνεται μια νέα αρχή μέσα απ' τα εμπόδια.
Ζυγός
 01/09/2016
Ζυγός
Σήμερα κορυφώνεται η επιρροή της έκλειψης Ηλίου, η οποία γίνεται στον τελευταίο σας οίκο, γι' αυτό σηματοδοτεί μια περίοδο όπου κλείνουν κύκλοι στη ζωή σας, όχι με εύκολο τρόπο, καθώς πρόκειται για μια δυσμενή έκλειψη. Πιθανόν να κάνετε κάποιους πικρούς απολογισμούς ή να βιώνετε ενοχές και μεταμέλεια, ενώ διαλύονται αυταπάτες. Ψυχική κάθαρση.
Σκορπιός
  01/09/2016
Σκορπιός
Δοκιμάζει τις φιλικές σας σχέσεις αλλά και τις σχέσεις σας μέσα σε ομάδες και συλλόγους η δύσκολη αυτή έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία σηματοδοτεί μια εποχή ανακατατάξεων, ενώ ο τρόπος που αντιμετωπίζετε φίλους και γνωστούς πρέπει να αλλάξει επίπεδο. Επίσης δοκιμάζει σχέδιά σας και το πώς βλέπετε το μέλλον.


Τοξότης
 01/09/2016
Τοξότης
Τον επαγγελματικό σας κυρίως τομέα επηρεάζει αυτή η αρκετά δυσμενής έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία σηματοδοτεί μια εποχή κρίσεων και αλλαγής πορείας. Πιθανόν να πληρώνετε κάποια λάθη αυτή τη περίοδο. Επίσης δοκιμάζει την κοινωνική σας εικόνα και φαίνεται να επηρεάζεστε από κριτικές. Σίγουρα είναι εποχή που πρέπει να σοβαρευτείτε και να γίνετε υπεύθυνοι.
Αιγόκερως
  01/09/2016
Αιγόκερως
Ένα αίσθημα ματαιότητας μπορεί να φέρνει αυτή την εποχή η έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα – δοκιμάζεται η φιλοσοφία ζωής σας, η στάση και νοοτροπία σας. Επίσης δοκιμάζονται θέματα σπουδών και νομικών, ενώ εμπόδια μπορεί να παρουσιάζονται σε ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό και με ξένους, όπως επίσης και σε κάποια ανοίγματα που θέλετε να κάνετε.


Υδροχόος
 01/09/2016
Υδροχόος
Προκαλεί καθάρσεις και ψυχολογικές κρίσεις αυτή η δύσκολη έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό μην απορείτε αν αυτή την εποχή έχετε τα υπαρξιακά σας. Επίσης προκαλεί δοκιμασίες σε οικονομικά θέματα, όπως σε επενδύσεις, κληρονομικά, ασφάλειες, εφορία, δάνεια, χορηγίες, διατροφή, κλπ. Δεν λείπουν και οι ερωτικές δοκιμασίες ή τα ξεκαθαρίσματα.


Ιχθύες
 01/09/2016
Ιχθύες
Σημαντική αλλά δύσκολη για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αυτή η έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα, μια αρκετά δυσμενής επιρροή, η οποία αυτή την εποχή προκαλεί μεγάλες δοκιμασίες και διαψεύσεις, ενώ φαίνεται να αλλάζουν πορεία κάποιοι δεσμοί. Ίσως γίνεται και κάποιο ξεκίνημα, μέσα όμως από δοκιμασίες και με αρκετά εμπόδια. Έλλειψη ισορροπίας.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics