Breaking News
03 Σεπτεμβρίου 2016

03/09/2016
Κριός
Ένα κοινωνικό Σαββατοκύριακο, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το σύντροφο και καλούς φίλους, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στους άλλους. Πιο ευχάριστο και αρμονικό το Σάββατο, με ωραία συναισθήματα, ενώ την Κυριακή οι δύσκολες όψεις της Σελήνης ίσως προκαλέσουν μια δυσθυμία το πρωί, αλλά και κάποια απρόοπτα το βράδυ.


 03/09/2016
Ταύρος
Παραγωγικό αυτό το Σαββατοκύριακο, στο οποίο φαίνεται ότι θα καταπιαστείτε με διάφορες δουλειές, είτε του νοικοκυριού ή του επαγγέλματός σας. Ενασχόληση με λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής, με πλύσιμο, ράψιμο, τακτοποίηση. Έμφαση και σε θέματα υγείας και διατροφής. Πιο άνετο το Σάββατο, οι δύσκολες όψεις της Σελήνης όμως την Κυριακή φέρνουν ένταση και κριτική.
Δίδυμοι
 03/09/2016
Δίδυμοι
Ερωτικό και ανέμελο αυτό το Σαββατοκύριακο – το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ για το ζώδιό σας. Ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ, σπορ, χόμπι, ωραίες δραστηριότητες, παιχνίδι και επαφή με τα παιδιά. Όμορφες συναντήσεις το Σάββατο, σε αρμονικό κλίμα. Την Κυριακή ίσως παρουσιαστούν κάποιες δύσκολες ή απότομες συμπεριφορές, τόσο στα ερωτικά, όσο και σε φιλίες.
Καρκίνος
 03/09/2016
Καρκίνος
Βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση στο σπίτι, την οικογένεια και σε θέματα ακινήτων. Έτσι, θ' ασχοληθείτε περισσότερο με την ιδιωτική σας ζωή. Το Σάββατο τα συναισθήματα είναι αρμονικά, την Κυριακή όμως προσέξτε συναισθήματα πικρίας ή αδικίας, αλλά και κάποια απρόοπτα προς το βράδυ.
Λέων
03/09/2016
Λέων
Επικοινωνιακό και ζωηρό αυτό το Σαββατοκύριακο, θα δώσει την ευκαιρία για ωραίες βόλτες, συναντήσεις, γνωριμίες, πολλή κουβεντούλα, αλλά και για ταξιδάκια. Ευκαιρία επίσης για διάβασμα, γράψιμο, ενημέρωση. Έμφαση στις σχέσεις με συγγενείς, γίτονες, συμμαθητές. Πιο ευχάριστο το Σάββατο, αλλά η Κυριακή θέλει προσοχή σε κριτικές, κουτσομπολιά, απότομα λόγια.
Παρθένος
03/09/2016
Παρθένος
Ήρεμο αναμένεται το Σαββατοκύριακο, και μετά την δύσκολη επιρροή της ηλιακής έκλειψης, έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη καλή ζωή, το φαγητό, τη φύση, τις αισθήσεις, τη μουσική και τη καλή παρέα. Ευκαιρία για ψώνια – θα αγοράσετε ωραία πράγματα, ευνοούνται οι αγορές το Σάββατο. Την Κυριακή προσέξτε κτητικές συμπεριφορές.

Ζυγός
03/09/2016
Ζυγός
Το ζώδιό σας διατρέχει αυτό το Σαββατοκύριακο η Σελήνη και θα είναι ένα διήμερο ζωηρό, εξωστρεφές, κοινωνικό, ενώ θα πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες ή αποφάσεις – ευνοούνται τα ξεκινήματα. Πιο ευχάριστο το Σάββατο, όμως την Κυριακή με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης προσέξτε ορισμένα αρνητικά συναισθήματα το πρωί, και κάποιες απότομες αντιδράσεις το βράδυ.
Σκορπιός
03/09/2016
Σκορπιός
Ήσυχο και με ανάγκη για απομόνωση αυτό το Σαββατοκύριακο – βγαίνει ο πιο εσωστρεφής εαυτός σας στην επιφάνεια. Θα έχετε όμως την ευκαιρία να χαλαρώσετε, να κοιμηθείτε περισσότερο και να ασχοληθείτε με τέχνη, πνευματικότητα, φιλανθρωπία. Ξεκούραστο το Σάββατο, όμως η Κυριακή ίσως φέρει κάποια παρασκήνια που μπορεί πρόσκαιρα να χαλάσουν την ησυχία σας.
Τοξότης
03/09/2016
Τοξότης
Αφιερωμένο στους φίλους σας αυτό το Σαββατοκύριακο, το οποίο θα είναι κοινωνικό και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας, διάφορους γνωστούς, αλλά και να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες και σε συλλόγους. Ενασχόληση επίσης με το ίντερνετ και τα social media. Πιο ευχάριστο το Σάββατο, ενώ η Κυριακή έχει κάποιες απότομες συμπεριφορές στα ερωτικά.
Αιγόκερως
 03/09/2016
Αιγόκερως
Ευκαιρία για δημόσιες σχέσεις δίνει αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως επίσης και για να προβληθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά. Δεν λείπουν οι υποχρεώσεις. Το Σάββατο μπορεί να γίνουν κάποιες ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις, επαγγελματικές ή προσωπικές. Την Κυριακή το πρωί προσέξτε ορισμένα αρνητικά συναισθήματα ή εμμονές, και το βράδυ ορισμένα απρόοπτα.
Υδροχόος
03/09/2016
Υδροχόος
Δεν έχει φύγει ακόμα η καλοκαιρινή διάθεση για το ζώδιό σας, ενώ αυτό το Σαββατοκύριακο θα δώσει μερικές ακόμα ευκαιρίες για ταξίδια, περιπέτειες κι ανεμελιά. Ευχάριστες συναντήσεις, ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Ένα διήμερο επίσης με ευκαιρία για διάβασμα, συγγραφή κι ενασχόληση με πολιτική και φιλοσοφία. Την Κυριακή προσέξτε κάποιες δύσκολες συμπεριφορές με συγγενείς.
Ιχθύες
03/09/2016
Ιχθύες
Σχετικά εσωστρεφές αλλά αρκετά ερωτικό αυτό το Σαββατοκύριακο, θα μπορέσετε να έρθετε κοντύτερα με τον σύντροφο και να έχετε όμορφες ιδιωτικές στιγμές, ειδικά το Σάββατο που τα συναισθήματα θα είναι πιο αρμονικά και γλυκά. Ενασχόληση και με οικονομικά θέματα, ενώ την Κυριακή ίσως παρουσιαστούν κάποια απρόοπτα ή ανταγωνισμοί σ' αυτά.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics