Breaking News
06 Σεπτεμβρίου 2016

06/09/2016
Κριός
Πιο ήρεμα ξεκινά η μέρα, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα απαλύνει την ψυχολογία σας και βοηθά επίσης την εύκολη τακτοποίηση οικονομικών ή άλλων θεμάτων, ή το εύκολο κλείσιμο ορισμένων ζητημάτων. Γενικά θα είναι πιο εσωστρεφής αλλά και ερωτική μέρα, με την ευκαιρία να συνδεθείτε βαθύτερα με τον σύντροφό σας.


Ταύρος
06/09/2016
Ταύρος
Κοινωνική μέρα για το ζώδιό σας, με συναντήσεις διάφορες και γνωριμίες, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στον σύντροφο, τους καλούς φίλους και τους συνεργάτες. Η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα το πρωί κάνει το κλίμα όμορφο στις σχέσεις, ενώ διευκολύνει την εξέλιξη σχεδίων, τις σχέσεις και διάφορες συναντήσεις.


Δίδυμοι
06/09/2016
Δίδυμοι
Δουλειά και χαρά σήμερα, μια μέρα παραγωγική, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα μέχρι το μεσημέρι θα διευκολύνει θέματα επαγγελματικά – άτομα εξουσίας μπορεί να σας λύσουν τα χέρια με κάποιο τρόπο. Πιο ήπιο το κλίμα στο χώρο δουλειάς αλλά και στην καθημερινότητά σας. Έμφαση επίσης σε υγεία, διατροφή, fitness, αλλά και στα κατοικίδια.


Καρκίνος
06/09/2016
Καρκίνος
Ανέμελη και σχετικά άνετη αναμένεται η σημερινή μέρα, στην οποία είναι πιθανό να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, να παίξετε, να δημιουργήσετε, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Σπορ, χόμπι. Ενασχόληση με τα παιδιά. Η ωραία όψη Σελήνης-Ποσειδώνα ανοίγει τη μέρα ρομαντικά και όμορφα, με κάποιες διευκολύνσεις.
Λέων
06/09/2016
Λέων
Η Σελήνη σήμερα διατρέχει τον μυστικοπαθή Σκορπιό και θα είναι μέρα πιο εσωστρεφής, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται κυρίως στο σπίτι, την οικογένεια και την ιδιωτική σας ζωή γενικά, όπως και σε θέματα ακινήτων. Βγαίνει ο πιο νοσταλγικός σας εαυτός στην επιφάνεια, με αναμνήσεις διάφορες. Ήπια τα συναισθήματα, ειδικά το πρωί.

Παρθένος
06/09/2016
Παρθένος
Μια επικοινωνιακή μέρα για το ζώδιό σας, ενώ το πρωί η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα θα διευκολύνει επαφές και συναντήσεις, όπως επίσης και τις μετακινήσεις, και η επικοινωνία γίνεται πιο ήπια και άνετα. Μέρα συζητήσεων, γνωριμιών, πληροφόρησης, διαβάσματος, γραψίματος, μαθημάτων. Αρκετές μετακινήσεις, ταξιδάκια. Έμφαση στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.
Ζυγός
06/09/2016
Ζυγός
Γόνιμη μέρα για τα οικονομικά και τα εργασιακά σας, ίσως υπάρξουν έσοδα κι εξελίξεις που σας σώζουν σε ένα επίπεδο. Γενικά η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται σε ζητήματα οικονομικά, σε πληρωμές και άλλες συναλλαγές, όπως επίσης και σε ψώνια ή πωλήσεις. Πιο απολαυστική μέρα, με καλό φαγητό και μουσική, με ηρεμία και χαλαρή διάθεση.
Σκορπιός
06/09/2016
Σκορπιός
Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ ευνοούνται τα ξεκινήματα, οι αποφάσεις και οι πρωτοβουλίες. Επειδή βέβαια ο Ερμής είναι ανάδρομος, καλό είναι να προχωρήσετε σε πράγματα που είχαν αναβληθεί. Η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα προσφέρει ρομαντισμό και επιτρέπει στα πράγματα να ρεύσουν εύκολα.


Τοξότης
06/09/2016
Τοξότης
Καλή μέρα για το τελείωμα κύκλων και θεμάτων σήμερα, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα βοηθά να ολοκληρώσετε εύκολα κάποιες εκκρεμότητες, πρακτικές και ψυχολογικές. Πιο ήσυχη κι εσωστρεφής μέρα, με ανάγκη για απομόνωση και περισσότερο ύπνο, και με τάσεις φυγής. Καλή μέρα επίσης για ό,τι αφορά την τέχνη, την πνευματικότητα, τη φιλανθρωπία.
Αιγόκερως
06/09/2016
Αιγόκερως
Ευνοείται η δικτύωση σήμερα, με τη θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα να κάνει την επικοινωνία πιο ρέουσα και να διευκολύνει επαφές, συζητήσεις, συναντήσεις. Κοινωνική μέρα, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, ή να συμμετέχετε σε ομάδες. Ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media. Σχέδια για το μέλλον.
Υδροχόος
06/09/2016
Υδροχόος
Έμφαση στα επαγγελματικά σας δίνει σήμερα η Σελήνη, ενώ η θετική της όψη με τον Ποσειδώνα κάνει το κλίμα γόνιμο, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στα οικονομικά σας – σωτήρια έσοδα, άτομα εξουσίας που βοηθούν. Καλή μέρα για να προβάλετε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας, και για να αναδειχθείτε κοινωνικά. Αυξημένες υποχρεώσεις.

Ιχθύες
06/09/2016
Ιχθύες
Αισιόδοξη, άνετη και ήπια μέρα, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα βοηθά τις καταστάσεις και τα θέματα που σας απασχολούν να κινηθούν εύκολα, αυξάνει δε τον ρομαντισμό και την καλλιτεχνική έμπνευση. Έμφαση και εύνοια σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, συγγραφής, νομικών, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό, φιλοσοφίας, πολιτικής. Πιθανά κάποια ανοίγματα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics