Breaking News
07 Σεπτεμβρίου 2016

07/09/2016
Κριός
Αρκετά καλή για τα επαγγελματικά σας η όψη τριγώνου Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ήδη τις τελευταίες μέρες πρέπει να έχει δείξει μια εύνοια. Άτομα εξουσίας λειτουργούν υποστηρικτικά και οι καταστάσεις γενικώς σάς βοηθούν. Αυξημένη και καλή παραγωγικότητα. Επίσης ευνοεί θέματα υγείας, διατροφής, οργάνωσης της ζωής σας – παίρνετε τον έλεγχο.


Ταύρος
07/09/2016
Ταύρος
Σας ευνοεί ιδιαίτερα η θετική όψη τριγώνου Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες προσφέρει ενίσχυση στη ζωή σας και αίσθημα αναγέννησης. Πιθανόν να προχωράτε σε κάποια ανοίγματα, με τη βοήθεια της μοίρας και των καταστάσεων. Εύνοια στα ερωτικά και σε επιχειρηματικά και δημιουργικά project. Τόνωση της αυτοπεποίθησης κι αισιοδοξίας σας.


Δίδυμοι
07/09/2016
Δίδυμοι
Δυναμώνει τη ψυχολογία σας αυτές τις μέρες η θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, κάτι που το είχατε ανάγκη εν μέσω των πολύ δυνατών και δύσκολων για εσάς εκλείψεων του Σεπτεμβρίου. Επίσης η όψη αυτή φέρνει εύνοια σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, όπως και σε οικονομικά θέματα, σε δάνεια, επενδύσεις, χορηγίες, ασφάλειες κλπ.

Καρκίνος
07/09/2016
Καρκίνος
Ενισχύει τους δεσμούς σας αυτές τις μέρες η θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, τόσο με το σύντροφο, όσο και με τους συνεργάτες, τους συγγενείς ή τους συμμαθητές και γείτονες. Πιθανές και συμφέρουσες συμφωνίες, ή γνωριμίες με άτομα επιρροής. Δυναμώνει όμως και το νου σας και την επικοινωνιακή σας δεινότητα.

Λέων
07/09/2016
Λέων
Εύνοια κι ενίσχυση στα οικονομικά και τα εργασιακά φέρνει αυτές τις μέρες η θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα, η οποία τονώνει τα έσοδα, ίσως προχωράτε σε καλές αγορές, πωλήσεις ή συμφωνίες, ενώ αυξάνει την παραγωγικότητα. Επίσης ευνοεί θέματα υγείας, γι' αυτό μπορεί να νιώθετε ανανεωμένοι ή να προχωράτε σε αποτελεσματικές προσαρμογές στη διατροφή και τις συνήθειές σας.


Παρθένος
07/09/2016
Παρθένος
Ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα μια θετική όψη με τον ισχυρό Πλούτωνα, η οποία αυτές τις μέρες προσφέρει αίσθημα αναγέννησης και τονώνει τις δυνάμεις, την αυτοπεποίθηση και την δημιουργικότητά σας. Ευνοεί δε τις πρωτοβουλίες και τις επιχειρηματικές κινήσεις. Εύνοια και στα ερωτικά, αλλά και σε ζητήματα παιδιών.
Ζυγός
2307/09/2016
Ζυγός
Μια ωραία όψη κορυφώνεται σήμερα, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, το οποίο αυτές τις μέρες ενισχύει τη ψυχολογία σας, ενώ σας κάνει να αφήσετε πίσω σας ξεπερασμένες καταστάσεις. Παίρνετε τον έλεγχο των συναισθημάτων και των αναμνήσεών σας. Αίσια ολοκλήρωση κύκλων και θεμάτων. Εύνοια σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα – οι δικοί σας μπορεί να σας βοηθούν.
Σκορπιός
07/09/2016
Σκορπιός
Η θετική γωνία Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει αυτές τις μέρες στη ζωή σας γνωριμίες και συναντήσεις με ανθρώπους με επιρροή, ενώ γίνονται σημαντικές συζητήσεις και σχέδια. Μια όψη που επίσης δυναμώνει το νου σας κι έχετε έλεγχο των σκέψεών σας και βάθος. Σχέσεις συγγενικές και φιλικές δυναμώνουν και αυτές.


Τοξότης
07/09/2016
Τοξότης
Ενίσχυση οικονομική κι επαγγελματική φέρνει αυτές τις μέρες η καλή όψη τριγώνου Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, και γίνονται εποικοδομητικές επαφές με άτομα εξουσίας, τα οποία φαίνεται να πιστεύουν τώρα σε εσάς. Επίσης ενισχύεται η κοινωνική σας εικόνα και αποκτάτε περισσότερη επιρροή. Καλύτερη οργάνωση της ζωής σας, έλεγχος οικονομικός, αίσθημα ασφάλειας.


Αιγόκερως
07/09/2016
Αιγόκερως
Άμεσα σας ευνοεί η ενισχυτική όψη Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, λόγω της οποίας αυτές τις μέρες βιώνετε αναγέννηση, οι δυνάμεις σας τονώνονται, το ίδιο και η ζωτικότητα και η αισιοδοξία σας. Βοηθά στα καινούργια ξεκινήματα και σε ανοίγματα. Επίσης εύνοια δίνει σε σπουδές/εκπαίδευση, νομικά, ταξίδια. Η μοίρα είναι με το μέρος σας τώρα.

Υδροχόος
07/09/2016
Υδροχόος
Κορυφώνεται σήμερα μια ευεργετική όψη, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, το οποίο αυτές τις μέρες δυναμώνει σημαντικά την ψυχολογία σας και νιώθετε να έχετε καλύτερο έλεγχο της ζωής σας. Ενδοσκόπηση, ανακαλύψεις. Επίσης ευνοεί θέματα οικονομικά, πχ δανείων, επενδύσεων, χορηγιών, κληρονομικών, εφορίας κλπ, όπως επίσης και το κλείσιμο κάποιων ζητημάτων ή κύκλων.


Ιχθύες
07/09/2016
Ιχθύες
Θετική για τις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή γενικά η όψη Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες δυναμώνει τους δεσμούς με το σύντροφο, τους συνεργάτες και με φίλους, ενώ σάς φέρνει σε επαφή με άτομα με επιρροή και με τους ίδιους στόχους. Θετικές εξελίξεις σε σχέσεις και σχέδια. Περισσότερη ισορροπία.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics