Breaking News
13 Σεπτεμβρίου 2016

Η Κέλλυ Λουφάκη, συμμετείχε στους πρώτους Παραολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της  και έδειξε πως τα αμέσως επόμενα χρόνια θα μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο άθλημα.

Η Λουφάκη σημείωσε μια νίκη σε πέντε αγώνες. Η Ελληνίδα οπλομάχος ηττήθηκε 2-1 από την Ουκρανή Πόζνιακ, όμως στη συνέχεια επικράτησε 5-3 της Ντεμόντ από την Γαλλία. Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με τρεις σερί ήττες από τις Μακόφσκια (Πολωνία) με 5-0, Μπριέσε-Μπέτκες (Γερμανία) με 5-2 και Γιάο (Κίνα) επίσης με 5-2.

Να θυμίσουμε ότι η Λουφάκη μπήκε τελευταία στιγμή στην Παροαλυμπιακή αποστολή, γεγονός που σίγουρα έπαιξε ανασταλτικό ρόλο ώστε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από τους Αγώνες του Ρίο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics