Breaking News
18 Μαρτίου 2018

Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στα Ηνωμένα Αρβαικά Εμιράταο Μεσαρίτης Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μανώλης Στεφανουδάκης!


Ο Στεφανουδάκης πήρε την πρώτη θέση στη σφαιροβολία  στο  Sharjah International Open Athletics Meeting στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με βολή  7.99μ.
Ο Μεσαρίτης Παραολυμπιονίκης που βρίσκεται στα ΗΑΕ μαζί με τον προπονητή του Ιπποκράτη Σκαντζάκη  πριν λίγες μέρες κατέκτησε άλλα δύο μετάλλια, ένα Χρυσό στον ακοντισμό και ένα Ασημένιο στη σφαίρα στο Grand – Prix - Fazaa International Athletics Competition που έγινε στο Ντουμπάι. Η συμμετοχή του Στεφανουδάκη στα Διεθνή Grand Prix στα ΗΑΕ ολοκληρώνεται την Τρίτη το μεσημέρι με τον ακοντισμό!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics