Breaking News
21 Οκτωβρίου 2018

Οι δυνατές μονομαχίες, το πάθος, η αγωνιστικότητα, η αγάπη για το ποδόσφαιρο και οι όμορφες φάσεις κυριάρχησαν στο 21ο Διεθνές Τουρνουά Τυφλών, στη Μίκρα.

Ο «οικοδεσπότης» Πυρσός, έδειξε χθες τις δυνατότητες του απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους από το εξωτερικό. Η διοργάνωση, που αποτελεί θεσμό για την πόλη, διοργανώνεται από την Αθλητική Ενωση Τυφλών «Πυρσός», με την ενίσχυση και την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης.Τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. .
Ο πρόεδρος του Πυρσού κ. Μπάμπης Τοκατλίδης δήλωσε: «Ξεκινήσαμε το θεσμό αυτό το 1997, μαζί με την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης που ήταν η Θεσσαλονίκη και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, εξαιτίας όλων όσων βοηθάνε το ποδόσφαιρο Τυφλών. Για πρώτη φορά μπορεί να δει όλος ο κόσμος την ομάδα μας και το ποδόσφαιρο Τυφλών εξαιτίας της ζωντανής μετάδοσης και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι’ αυτό. Ο Πυρσός διοργανώνει το διεθνές τουρνουά και συμμετέχει σε παρόμοια, ώστε οι παίκτες μας να αποκτήσουν αγωνιστική εμπειρία και να δείχνουμε τι δουλειά που κάνουμε όλο το χρόνο στις προπονήσεις. Κρατάμε τον Πυρσό σε υψηλό επίπεδο και ετοιμοπόλεμο, χάρη στον προπονητή της ομάδας, τη διοίκηση του συλλόγου και κυρίως στους ποδοσφαιριστές. Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε σε κάθε συνάνθρωπό μας με πρόβλημα όρασης, είναι να έρθει να παίξει μπάλα και να αγαπήσει το άθλημα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics