Breaking News
02 Σεπτεμβρίου 2021

Η Δωροθέα Ποιμενίδου έχει μια μεγάλη ευκαιρία στο αγώνισμα του ολυμπιακού τόξου
Δημήτρης Ντζάνης 


Φωτό: Nikos Karanikolas

 Μπροστά στην πρόκληση να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο βρίσκεται η Δορωθέα Ποιμενίδου στο αγώνισμα του ολυμπιακού τόξου, κλάση ST. H τοξοβόλος από την Κατερίνη στον πρώτο της αγώνα στο γύρο αποκλεισμού, νίκησε την Μιλένα Οζλέφσκα από την Πολωνία με 6-2 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση.

Σήμερα στις 12:30 η 26χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια αντιμετωπίζει την Ελιζαμπέτα Μίντζο από την Ιταλία και με νίκη θα έχει στη συνέχεια τη διπλή ευκαιρία για να ανέβει στο βάθρο του αγωνίσματος.

 Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 12:45 θα γίνουν οι ημιτελικοί, στις 13:06 ο αγώνας για το χάλκινο μετάλλιο και στις 13:21 αυτός για το χρυσό παραολυμπιακό μετάλλιο. Η Δωροθέα Ποιμενίδου στον κατατακτήριο αγώνα στις 27 Αυγούστου είχε σημειώσει 586 βαθμούς, επίδοση που ισοδυναμεί με φετινό ρεκόρ.

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Davis Cup: Με Τσιτσιπά η Εθνική στο Ηράκλειο

 

 

 

Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στους «32» του US Open

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics