Breaking News
17 Οκτωβρίου 2021

Χρήστος Μαγγίνας 

ΠΑΟΚ – Βόλος: Τον Βόλο υποδέχθηκε σήμερα, Κυριακή (17/10), ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας,

με τον Δικέφαλο του Βορρά να προηγείται με 4-1 όμως να σοκάρετε από τους Θεσσαλούς που επέστρεψαν, κάνοντας το 4-4!

Σε ένα ματς που έκρινε την προσωρινή πρωτιά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη κάτω από την εστία, τους Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδη και Βιεϊρίνια, από τα δεξιά προς τα αριστερά της άμυνας και τους Σβαμπ και Εσίτι στο κέντρο της μεσαίας γραμμής.

Όσον αφορά την μεσοεπιθετική γραμμή, ο Ρουμάνος τεχνικός τοποθέτησε στα δεξιά τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, στα αριστερά τον Μπίσεσβαρ και τον Ντόουγκλας Αουγκούστο πίσω από τον Άκπομ που είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Στον αντίποδα, ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ αποφάσισε να παρατάξει τον Βόλο με τους: Κλέιμαν, Πουρίτα, Φεράρι, Ρομέρο, Γκρίλο, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν, Φερνάντες, Μπαρτόλο και σέντερ φορ τον Φαν Βέερτ.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να ελέγχει το παιχνίδι και να ψάχνει τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα των Θεσσαλών.

H πρώτη καλή στιγμή του Δικεφάλου στο παιχνίδι ήρθε στο 6′ όταν έπειτα από μια κομπίνα από κόρνερ που κατέληξε στον Βιεϊρίνια, η μπάλα κατέληξε με σουτ, άουτ.

Ο Βόλος, όπως μας έχει συνηθίσει φέτος, πίεζε ψηλά, δημιουργώντας πρόβλημα στον ΠΑΟΚ που δυσκολευόταν να κυκλοφορήσει προκειμένου να βρει τον χώρο για να πετύχει κάποιο τέρμα.

Στο 8ο λεπτό, ωραία ανάπτυξη του ΠΑΟΚ με Ντοούγκλας και Μπίσεσβαρ, αλλά η μπαλιά του τελευταίου είναι κακή.

Στο 14ο λεπτό, ο Βόλος κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ με δράστη τον Φαν Βέερτ, όπου εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των ασπρόμαυρων και με σουτ σκόραρε, στη πρώτη φάση των φιλοξενούμενων.

Στο 19′ οι Θεσσαλοί έφτασαν κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ, με τον Πουρίτα να περνάει τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ, να μπαίνει στην περιοχή και να σουτάρει άουτ.

Στο 24′ όμως ήταν η σειρά της ομάδας του Λουτσέσκου να πάρει στα χέρια της το παιχνίδι, ισοφαρίζοντας αρχικά με 1-1, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να εκτελεί το κόρνερ, ο Μιχαηλίδης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα!

Η συνέχεια όμως βρήκε τον ΠΑΟΚ να είναι καθηλωτικός και στο 30′ έφερε τούμπα το ματς, με τον Μπίσεσβαρ μέσα στην περιοχή να σουτάρει, τον Κλέιμαν να κάνει τρομερή απόκρουση, την μπάλα να φτάνει στον Βιεϊρίνια που την σπάει στον Άκπομ και εκείνος σκόραρε σε κενή εστία!

Δύο λεπτά αργότερα, ο Δικέφαλος χτύπησε για τρίτη φορά στο παιχνίδι με τον Ζίβκοβιτς να κάνει το 3-1, με δυνατό σουτ στην κίνηση ενώ στο 42΄και πάλι ο Σέρβος έδωσε συνέχεια στο πάρτι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντοούγκλας σέντραρε συρτά και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με διαγώνιο σουτ σκόραρε ξανά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος κατάφερε να μειώσει νωρίς, στο 53′ με σκόρερ τον φορμαρισμένο Μπαρτόλο που έφυγε στην πλάτη του Τέιλορ και νίκησε με πλασέ τον Πασχαλάκη.

Στο 55′ ο ΠΑΟΚ έφτασε και σε πέμπτο γκολ, έπειτα από μαγική μπαλιά του Μπίσεσβαρ στον Αουγκούστο που βγήκε στην αντεπίθεση, αλλά το σουτ του κατέληξε άουτ.

Στο 62′ η αλλαγή του Αμπασκάλ με τον Ροσέρο έβαλε και πάλι τους Βολιώτες στο ματς, καθώς με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μπαριέντος έκανε το 4-3.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Κλέιμαν απάντησε αρνητικά στο τετ α τετ του Άκπομ και στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ για το 5ο γκολ, σε ένα παιχνίδι με τρελό πραγματικά ρυθμό.

Στο 67΄ σουτ του Εσίτι, η μπάλα παίρνει πορεία προς το τέρμα , αλλά την τελευταία στιγμή κόντραρε στα σώματα.

Στο 80′ ο Βιεϊρίνια έχασε πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, με τον Κλέιμαν να αποκρούει και δύο λεπτά αργότερα το Ρεινέρ πάγωσε την Τούμπα, καθώς με κεφαλιά έγραψε το 4-4, με τους Θεσσαλούς να επιστρέφουν από το 4-1!

Ο Βιεϊρίνια, θέλησε να επανορθώσει στο 88′ όμως ο Κλέιμαν ήταν και πάλι εκεί για να απαντήσει στο δυνατό σουτ του αρχηγού του ΠΑΟΚ!

Tα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού ήταν γεμάτα ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, με το σκορ όμως να μην αλλάζει και τον ΠΑΟΚ, με τον Βόλο να μοιράζονται από έναν πόντο σε ένα χορταστικό παιχνίδι.

MVP: Ο Κλέιμαν ήταν πραγματικά απίστευτος, αποτελώντας τον λόγο που έμεινε όρθιος ο Βόλος στη Τούμπα, πιάνοντας το πέναλτι του ΠΑΟΚ και δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα του να φέρει στα ίσα το παιχνίδι.

DOWN: Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ήταν ο μοιραίος του ΠΑΟΚ, καθώς με το χαμένο πέναλτι στο 80′ απώλεσε την ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση νίκη για την ομάδα του, ενώ σε ρηχά νερά κινήθηκε και ο Λούκας Τέιλορ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ(70′ Ροντρίγκο), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σβαμπ(70′ Καντουρί), Εσίτι, Α. Ζίβκοβιτς(83′ Μιτρίτσα), Μπίσεσβαρ(88′ Μουργκ), Αουγκούστο, Άκπομ (83′ Σβιντέρσκι)

Βόλος: Κλέιμαν, Πουρίτα (57′ Ροσέρο), Φεράρι, Ρομέρο, Γκρίλο, Τσοκάνης( 79′ Ρινέρ), Μπαριέντος(Νίνης 79′), Ρεγκατέν, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ.
sportime.gr
Διαβάστε Επίσης

 Παναιτωλικός – ΟΦΗ 1-2: Πρώτη νίκη, με ανατροπή

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 17/10/2021[vid]

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics