Breaking News
06 Δεκεμβρίου 2021

Η Άννα Ντουντουνάκη «έσπασε» ξανά το Πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. πεταλούδα, 25άρας πισίνας στο ISL που διεξάγεται στο Αϊντχόφεν.

 

Η κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα Πανελλήνιο ρεκόρ μετά το άλλο σε απίστευτους ρυθμούς.

Συγκεκριμένα χθες η Άννα Ντουντουνάκη με 56.26 κατέρριψε το δικό της Πανελλήνιο ρεκόρ που είχε κάνει στις 25 Νοεμβρίου με 56.33 και πάλι στο Αϊντχόφεν.

Με την επίδοση αυτή η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε στην 5η θέση με την κούρσα να έχει και νέο Παγκόσμιο ρεκόρ από την Αμερικανίδα Κέλσι Ντάλια που τερμάτισε σε 54.59 και έσπασε το Παγκόσμιο ρεκόρ από τη Σάρα Σέστρεμ που είχε 54.61 από το 2014.

Εξαιρετική επίδοση έκανε και στα 100μ ελεύθερο η Άννα Ντουντουνάκη που έπεσε πρώτη στη σκυτάλη 4Χ100μ ελεύθερο και κολύμπησε σε 55.00 για να γίνει η τρίτη ταχύτερη Ελληνίδα όλων των εποχών πίσω από τη Νέρι Νιαγκουάρα που έχει το πανελλήνιο με 54.06 και την συναθλήτριά της στον Παναθηναϊκό, Νόρα Δράκου που έχει 54.26.
onsports.gr
Διαβάστε Επίσης

Σήμερα 06 Δεκεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα και βαθμολογίες

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics