Breaking News
01 Αυγούστου 2023

Ποδηλασία: Απίστευτη Μηλάκη με επτά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πίστας

 

Αποθέωση για την Εθνική Πόλο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας
Απίστευτη Αργυρώ Μηλάκη, κατέκτησε συνολικά 7 χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας elite που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών!

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣ Άτλαντα Ρεθύμνου αναφέρει: "Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά επτά φορές ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου των νικητριών η σπουδαία ποδηλάτισσα μας, όπου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας σε ό,τι αγώνισμα έλαβε μέρος. Συγκεκριμένα, η Αργυρώ Μηλάκη τα σάρωσε όλα σε 200μ. σπριντ, Όμνιουμ, αγώνισμα Πόντων, ατομική καταδίωξη (3χλμ.), Elimination, Σκρατς και Κεϊρίν, αποδεικνύοντας πως είναι η καλύτερη Ελληνίδα ποδηλάτισσα.

Ερχόμενη, λοιπόν, με φόρα θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πίστας της Γλασκώβης που ακολουθεί (3-13/8) και για την επίτευξη του μεγάλου στόχου για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Μαζί της, φυσικά, ο προπονητής των επιτυχιών, Γιώργος Βαρβεράκης, ο οποίος σημείωσε: «Σήμερα η αναχώρηση για τη Γλασκώβη και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα πίστας και οι ευχές όλων μας είναι μαζί της για καλή επιτυχία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του σωματείου, τους ανθρώπους που πιστεύουν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια και φυσικά τους χορηγούς του συλλόγου που είναι κοντά μας σε αυτό το όμορφο ταξίδι».

Ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου συγχαίρει την Αργυρώ Μηλάκη και τον Γιώργο Βαρβεράκη για τις Πανελλήνιες επιτυχίες, οι οποίες αποτελούν αποτέλεσμα της συνεχούς και σκληρής δουλειάς. Επίσης, εύχεται κάθε επιτυχία ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η σκέψη όλων των φίλων της ποδηλασίας είναι μαζί σας."
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

O Κρητικός Μιχάλης Καλαράκης, έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο διεθνή αγώνα Παρα Ιππικής Δεξιοτεχνίας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics