Breaking News
10 Σεπτεμβρίου 2023

Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες «Ηράκλειο 2023»: 1ο μετάλλιο της Ελλάδας με τον Παπαδημητρίου


Χάλκινο είναι το χρώμα του πρώτου μεταλλίου που κατακτά η Ελληνική ομάδα στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες «Ηράκλειο 2023».

Το κατέκτησε ο Νικόλας Παπαδημητρίου στο τρίαθλο, τερματίζοντας σε 17:36.02. Μπροστά του ήταν ο Ιταλός Τρομπόνι με 17:16.6 και δεύτερος ο Πορτογάλος Ταλέιγκο με 17:31.06.

Με το εθνόσημο αγωνίστηκαν, επίσης, ο Δημήτρης Δραζίνος και ο Φίλιππος Σεχίδης, οι οποίοι όμως υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν στον 3ο γύρο. Στην εκκίνηση βρέθηκαν συνολικά 16 αθλητές από οκτώ χώρες (Κύπρος, Αίγυπτος, Ισπανία, Γαλλία, Κροατία, Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα).

Νικόλας Παπαδημητρίου (Ελλάδα, 3η θέση): «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να κερδίσω κάποιο μετάλλιο. Δεν περίμενα να έχω τόση σταθερότητα στην σκοποβολή, λόγω του δυνατού αέρα, αλλά αφού τα κατάφερα στις βολές μπόρεσα να βγάλω καλά και τα υπόλοιπα δύο αγωνίσματα.»

Όσον αφορά τις γυναικείες Ελληνικές παρουσίες στο τρίαθλο, η Αριάδνη Νάσκαρη ήταν 7η η Θεοδώρα Καλογεροπούλου 8η, ενώ η Πηνελόπη Νίκα δεν κατάφερε να τερματίσει.

Τα αγωνίσματα του τριάθλοθ ολοκληρώνονται την Κυριακή (10/09) με τη Μικτή Σκυταλοδρομία, στην οποία θα πάρουν μέρος 14 μικτά ζευγάρια αθλητών / αθλητριών από έξι χώρες (Αίγυπτος, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα).

Τα ζευγάρια θα κληθούν να καλύψουν από τρεις γύρους των 600 μ. (1.800 μ. συνολικά) τρέχοντας, δύο γύρους των 50 μ. (100 μ. συνολικά) κολυμπώντας και δύο γύρους σκοποβολής των πέντε εύστοχων βολών (σύνολο 10).

ekriti.gr


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 09/09/2023

 

 

 

 

To ντουέτο Αναστασιάδου και Μπούρμπου πήραν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics