Breaking News
06 Δεκεμβρίου 2023

Χρυσό μετάλλιο και στη σφαιροβολία για το Μανώλη Στεφανουδάκη στο IWAS 2023



Στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης με πανευρωπαϊκό ρεκόρ ο Μανώλης Στεφανουδάκης
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για τον Κρητικό παραολυμπιονίκη...
Δύο στα δύο για τον Μεσαρίτη «χρυσό» παραολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή Μανώλη Στεφανουδάκη, αφού μετά το πανευρωπαϊκό ρεκόρ που πέτυχε χθες και την πρώτη θέση στον ακοντισμό, σήμερα κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στην σφαιροβολία με βολή 8,22 για τη διοργάνωση IWAS GAMES 2023, στην Ταιλάνδη.

Σε δηλώσεις του για την χθεσινή σπουδαία του επίδοση ο Μανώλης ανέφερε:

«Αισθάνομαι πανευτυχής αφού κατάφερα να σπάσω το φράγμα των 31 μέτρων, και να κάνω νέο Πανελλήνιο αλλά και Πανευρωπαϊκό ρεκόρ με βολή στα 31.50 μ.. Ήταν ο στόχος μας και πραγματοποιήθηκε. Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας και την προσπάθεια μας για μια ακόμη καλύτερη εμφάνιση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή που για άλλη μια φορά μας στηρίζει και είναι στον πλευρό μας.

Ευχαριστώ θερμά τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες που φρόντισαν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μου σε αυτή την αθλητική διοργάνωση.

Ευχαριστώ τον προπονητή μου, Σκαντζάκη Ιπποκράτη, που είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζει με κάθε τρόπο με επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα έναν άνθρωπο που όλα αυτά τα χρόνια που ασχολιέμαι με τον πρωταθλητισμό είναι ο άνθρωπος που τρέχει συνεχώς και χτυπάει πόρτες για μπορέσουμε να κάνουμε προετοιμασία. Και όλο αυτό το κάνει ανιδιοτελώς γιατί συμμερίζεται τον αγώνα που δίνω. Κι αυτός ο άνθρωπος είναι ο Μανώλης Σαββάκης.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους των εταιριών που βρίσκονται στο πλάι μου και στηρίζουν την προσπάθεια μου, δίνοντας μου την δυνατότητα να κάνω προετοιμασία, να συμμετέχω σε αξιόλογες διοργανώσεις και να πετυχαίνω τους στόχους μου.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον μέγα χορηγό ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ και τα μέλη των εταιρειών: MINOAN LINES, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., MK HOTEL COLLECTION, JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ, SIKA HELLAS ABEE, ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., ΔΕΡΒΟΣ –ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., PROACTIVE Α.Ε., ΔΡΙΜΙΣΚΙΑΝΑΚΗΣ PC που βρίσκονται στο πλευρό μου και με στηρίζουν στο δύσκολο και μεγάλο ταξίδι του πρωταθλητισμού».

neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 06/12

 

 

 

 

Μεγάλο βήμα για την σωτηρία της στην Α2 βόλει γυναικών έκαναν τα κορίτσια του ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics