Breaking News
20 Νοεμβρίου 2016

Δύο μετάλλια ήταν ο απολογισμός για τα ελληνικά χρώματα, στην πρώτη ημέρα του Μεσογειακού πρωταθλήματος Πάλης Ανδρών - Γυναικών και Εφήβων - Νεανίδων που διεξάγεται στην Ισπανία.

Ο Φώτης Παπαδάκης στην ελευθέρα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Αντρες  (61κ.) και το ασημένιο στους Εφήβους (60κ.). Στην ηλικιακή κατηγορία των Αντρών ο Παπαδάκης στο κρίσιμο παιχνίδι για την είσοδό του στον τελικό ηττήθηκε με πτώση από τον Γκονζάλες (Ισπανία) και ανέβηκε στην τρίτο σκαλί του βάθρου. Στους εφήβους στην κατηγορία των 60κ. ο αθλητής του Άτλαντα Καλλιθέας ηττήθηκε στο πρώτο ματς με 4-1 από τον Λακέλ (Αλγερία) και στη συνέχεια κέρδισε διαδοχικά τους Χουάν (Ισπανία) με 11-1, Αλβάρες (Ισπανία) με 7-5 και Γιοβάνι (Ισπανία) με 11-0, κατακτώντας έτσι το ασημένιο μετάλλιο.  

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics