Breaking News
13 Φεβρουαρίου 2020

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο Δημήτρης Ζλατιλίδης από τον πάγκο του οΦΗ. Την παραίτησή του υπέβαλλε ο Δημήτρης Ζλατιλίδης από τον πάγκο του οΦΗ.



O Δημήτρης Ζλατιλίδης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη και υπεύθυνο της ομάδας βόλεϊ Γιάννη Δανδάλη. Το ΤΑΑ ευχαρίστησε τον Δημήτρη Ζλατιλίδη για την προσφορά του, καθώς συνέδεσε το όνομό του με την άνοδο του συλλόγου στη Volley League.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ χρέη πρώτου προπονητή θα εκτελέσει ο Ανέστης Γιαννακόπουλος.


«Για μένα είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Είναι μια προσωπική απόφαση μετά απο 8 χρόνια σαν αθλητής και προπονητής στον ΟΦΗ. Το συζήτησα με τον πρόεδρο, με τον οποίο ξεκινήσαμε μαζί όλη αυτήν την προσάθεια. Δυστυχώς τα προβλήματα μάς λύγισαν. Το καλύτερο για την ομάδα θεωρώ ότι σε αυτή τη φάση είναι να αποχωρήσω. Θα είμαι πάντα στρατιώτης της ομάδας. Της εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία και να χαράξει μια νέα πορεία», δήλωσε ο Δημήτρης Ζλατιλίδης.
 onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics