Breaking News
10 Μαρτίου 2020

Με τη διεξαγωγή της δεύτερης φάσης στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο Βουλιαγμένης ολοκληρώθηκε το περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών για την κατηγορία Όπτιμιστ. Ο αγώνας της πρώτης φάσης είχε διεξαχθεί στον Ν.Ο Κατοίκων Βουλιαγμένης.

 

Έτρεξαν 270 σκάφη και μετά από 10 ιστιοδρομίες και στους δύο αγώνες την πρώτη θέση κατέλαβε η Ε.Α. Γουίντερς του Ν.Ο Καλαμακίου με 14 βαθμούς. Δεύτερη ήταν η Κ. Αναστασίου του Ν.Ο.Π Φαλήρου με 20 βαθμούς και την τρίτη θέση κατέλαβε ο Κ. Πορτοσάλτε του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας με 25 βαθμούς.

Ο Ν.Ο.Αρτέμιδος Σπάτων διοργάνωσε τον πρώτο αγώνα για το περιφερειακό πρωτάθλημα Ευβοϊκού στα Όπτιμιστ και τα Λέιζερ 4,7.

Στα Όπτιμιστ έλαβαν μέρος 74 σκάφη και μετά από 6 ιστιοδρομίες κέρδισε ο Γ. Κατσούλης του Ι.Ο.Πόρτο Ράφτη με 17 βαθμούς. Ακολούθησαν ο Α. Πετριάνος του Ν.Α.Ο. Μάτι επίσης με 17 βαθμούς και ο Δ. Θεοφίλου του «Αλκυών» Ν.Ο. Ραφήνας με 23 βαθμούς.

Στα Λέιζερ 4,7 αγωνίστηκαν 37 σκάφη κι έγιναν επίσης 6 κούρσες. Πρώτος ήταν ο Α. Παπαδόπουλος του Ν.Α.Ο. Μάτι με 6 βαθμούς, δεύτερος ο Ι. Μάντης του Ν.Ο Αρτέμιδος Σπάτων με 14 βαθμούς και τρίτος ο Δ. Κανδύλης του ίδιου ομίλου με 19 βαθμούς
filathlos.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics