Breaking News
08 Σεπτεμβρίου 2020

Πολλοί έχουν ανησυχήσει για την αργοπορημένη ενεργοποίηση του Ο.Φ.Η. στο μεταγραφικό παζάρι της Volley League αλλά λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Ε.Σ.Α.Π. σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχής η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή.

 

Η κρητική ομάδα, ήρθε σε συμφωνία με τον 27χρονο πασαδόρο (ύψος 1.88) της Εθνικής Αυστρίας Μαξιμίλιαν Θάλερ (Maximilian Thaller).

Πρόκειται για ένα πασαδόρο υψηλού επιπέδου, που αποτέλεσε βασική επιλογή του νέου προπονητή του ΟΦΗ, Ακη Φλαούνα.

«Είναι ένας παίκτης με παραστάσεις, έξυπνος στο παιχνίδι του και έχει μια φιλοσοφία που ταιριάζει με αυτήν που θέλουμε να δώσουμε στην ομάδα μας» ανέφερε για τον Μαξιμίλιαν Θάλερ, ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Ο Μαξιμίλιαν Θάλερ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ πέρσι αγωνίστηκε σε Βουλγαρία και Αυστρία. Eχει αγωνιστεί ακόμη σε Ρουμανία και Γαλλία. Είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Αυστρίας με την οποία έχει αγωνιστεί σε μεγάλες διοργανώσεις.

“Max, welcome to OFI VOLLEY BALL TEAM!” αναφέρει η ανακοίνωση τη ομάδας βόλει του ΟΦΗ.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ
2019-20: SKV Montana (Βουλγαρία)
2018-19: CSA Steaua București (Ρουμανία)
2017-18: CSM București (Ρουμανία)
2016-17: SK Zadruga AICH/DOB (Κροατία)
2015-16: Stade Poitevin Poitiers (Γαλλία)
2014-15: TSV Hartberg (Αυστρία)
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics