Breaking News
23 Μαρτίου 2024

«Σίφουνας» ο Μάβερικ Βινιάλες στο Πορτιμάο, πήρε την πρώτη του νίκη με την Aprilia κερδίζοντας τον αγώνα sprint του πορτογαλικού grand prix.

 

Ο Ισπανός αναβάτης - αν και είχε προβλήματα πριν τον αγώνα καθώς ένιωθε αδιάθετος - εν τέλει αγωνίστηκε κανονικά και μάλιστα πήρε την πρώτη του νίκη!

Διαβάστε Επίσης
Εθνική: Οι τρεις «γαλανόλευκες» αρετές της νίκης και ο κύκλος που κλείνει
Μάλιστα ο Ίβηρας άφησε πίσω του τον Μαρκ Μάρκεθ αλλά και τον Χόρχε Μάρτιν, με τον οκτώ φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να... κλέβει την δεύτερη θέση από τον Μάρτιν στον τελευταίο γύρο.«Σίφουνας» ο Μάβερικ Βινιάλες στο Πορτιμάο, πήρε την πρώτη του νίκη με την Aprilia κερδίζοντας τον αγώνα sprint του πορτογαλικού grand prix.

Ο Ισπανός αναβάτης - αν και είχε προβλήματα πριν τον αγώνα καθώς ένιωθε αδιάθετος - εν τέλει αγωνίστηκε κανονικά και μάλιστα πήρε την πρώτη του νίκη!


Μάλιστα ο Ίβηρας άφησε πίσω του τον Μαρκ Μάρκεθ αλλά και τον Χόρχε Μάρτιν, με τον οκτώ φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να... κλέβει την δεύτερη θέση από τον Μάρτιν στον τελευταίο γύρο.

fosonline.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Η Άρτεμις Βασιλάκη Κολύμπησε σε 16:28.40 και κατέρριψε το 16:33.68 της Κέλλυς Αραούζου από το 2008

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics