Breaking News
23 Δεκεμβρίου 2019

Συγκλονιστικός ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης, αποκάλυψε στον Alpha 98,9 τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει για να φέρνει μετάλλια στην Ελλάδα, αλλά και τον μεγάλο στόχο που έχει στο Τόκιο.

 

Ο Χρήστος Βολικάκης, ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης, που έχει ήδη εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο μίλησε στην εκπομπή OnsportsFM του Alpha 98,9 για τις μεγάλες επιτυχίες και τα 15 μετάλλια που κατέκτησε μέσα στο 2019, αλλά και τον μεγάλο στόχο για το 2020.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες ποδηλάτες στην καθημερινή τους προπόνηση και προετοιμασία, αλλά και τα μεγάλα ποσά που βάζουν από την τσέπη τους για να «βγαίνει» το ετήσιο μπάτζετ. «Οι γονείς μου αναγκάστηκαν να πουλήσουν σπίτι για να κάνουμε ποδηλασία σε υψηλό επίπεδο εγώ και ο αδερφός» ανέφερε μεταξύ άλλων.

onsports.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics